Άγριες Μέλισσες Spoiler 3ος κύκλος: Η Ασημίνα πιάνει δουλειά σε εφημερίδα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα πιάνει δουλειά σε εφημερίδα - Στο πλευρό του Πέτρου

Η αγαπημένη μας Ασημίνα πιάνει δουλειά ως γραμματέας σε εφημερίδα, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες. Προκειμένου να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνη και στον Νικηφόρο, μετακομίζει στη Λάρισα, για να έχουν από κοινού τον μικρό Σέργιο στην αγκαλιά τους.

 

Έτσι, ο μικρός έχει τον μπαμπά και τη μαμά του μαζί, παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει κάνει ακόμη το επόμενο βήμα της επανένωσης. Ο έρωτας μέσα τους σιγοβράζει, μόνο που η νέα πολιτική κατάσταση φέρνει στην επιφάνεια δυσκολίες και σκάνδαλα που τους διχάζουν ξανά. Νέοι χαρακτήρες, αλλά και νέες συνθήκες ζωής, αλλάζουν την υπόθεση που αγαπήσαμε. Τί θα συμβεί στους πρωταγωνιστές;

Η Ασημίνα βρίσκεται στη Λάρισα και πιάνει δουλειά ως γραμματέας, στην εφημερίδα του Πέτρου (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος). Σύμφωνα με το περιοδικό τηλέραμα, ο Πέτρος είναι εκδότης σε μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας. Παρά το δύσκολο πολιτικό σκηνικό, παραμένει ιδεαλιστής και στοχεύει στη σωστή ενημέρωση, παρά τον μεγάλο κίνδυνο.

Η Ασημίνα μένει κοντά του και μαθαίνει πολλά πράγματα, τα οποία μεταφέρει σε δικούς της ανθρώπους.

Έτσι, γίνεται και εκείνη κομμάτι της αντίστασης, με τις πληροφορίες να διαρρέουν. Η πρωταγωνίστρια δε θα αργήσει να εντυπωσιαστεί από την γοητεία που εκπέμπει ο νέος εκδότης. Μία όμορφη ιστορία θα ξεκινήσει ανάμεσα στους δύο, με μεγάλους κινδύνους.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να βγάλει άκρη με την μπουάτ, στις Άγριες Μέλισσες, ενώ η Ασημίνα δεσμεύεται με τη νέα της εργασία στην εφημερίδα. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο για τους πρωταγωνιστές.

Η Ασημίνα είναι ικανή να ξεπεράσει τα όριά της και να φτάσει στα άκρα.

Μία διαφορετική ηρωίδα, γεμάτη ηρωισμό και τόλμη, έρχεται στον τρίτο κύκλο της σειράς.

 

funny

Ανέκδοτο: Και τα φτωχά έχουν ψυχή …! Τρελό γέλιο

NEWS

NEWS: Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου καλεί τον γιατρό Φαίδωνα Βόβολη