Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ανέτ πεθαίνει, η καρδιά της την προδίδει

Πριν το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, η Ανέτ θα προδοθεί από την καρδιά της και θα πεθάνει, αφού μάθει την τιμωρία του Μελέτη για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.Η αγαπημένη Αννέτ, αδερφή του Μιλτιάδη και του Δούκα είναι ένας χαρακτήρας που το κοινό έχει αγαπήσει για την ευγένεια και την γενναιοδωρία της….

Η πιο δύσκολη στιγμή της ήταν όταν έμαθε ότι ο Μελέτης είναι γιος της. Οι δυο τους έχασαν πολύτιμο χρόνο, έχοντας άγνοια για το αίμα που τους δένει.

Έτσι, ο Μελέτης έγινε πολύ σκληρός και μερικές φορές απάνθρωπος, έχοντας γαλουχηθεί από τον αμείλικτο Δούκα. Η Ανέτ έχασε πολλές σημαντικές στιγμές με τον γιο της και το τέλος της, αν και λυτρωτικό, θα στεναχωρήσει τους τηλεθεατές, καθώς πεθαίνει. Η Ανέτ έχοντας ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό έχει διαφορετικό αέρα από την υπόλοιπη οικογένεια Σεβαστού. Η αριστοκρατική της εμφάνιση αλλά και οι ευγενείς της τρόποι την έχουν αναγάγει σε έναν από τους αγαπημένους τηλεοπτικούς χαρακτήρες της σειράς.

Μπορεί η ίδια να βιάστηκε από τον Σωκράτη Θέμελη και να έχασε για χρόνια το παιδί της, ωστόσο αυτά τα γεγονότα δεν τη γέμισαν με κακία.

Όλα μαθαίνονται
Όμως όλα θα ανατραπούν, καθώς ο Μελέτης θα μάθει ότι είναι παιδί βιασμού. Παράλληλα, η Ανέτ θα ακούσει για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο γιος της στο παρελθόν.

Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω το παρελθόν και η Ανέτ θα δει τον Μελέτη να αλλάζει και να γίνεται πιο καλός, κάτι που θα τη χαροποιήσει πολύ. Η αλλαγή στη συμπεριφορά του θα δώσει ανάσα ζωής στην Ανέτ. Ωστόσο, η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ. Στα τελευταία επεισόδια της σειράς η Ανέτ θα φύγει από τη ζωή, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά της

Περικλής Κονδυλάτος: “Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδελφός μου ”

Survivor spoiler διαρροή 23/2 : Την δεύτερη ασυλία κερδίζει η ομάδα του…