Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αμήχανη συνάντηση που θα έχουν οι Σεβαστοί με την οικογένεια Μεγαρίτη

9 Μήνες – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Πολύ αμήχανη προβλέπεται η συνάντηση που θα έχουν οι Σεβαστοί με την οικογένεια Μεγαρίτη, στις Άγριες Μέλισσες. Πολλά μυστικά από το παρελθόν θα έρθουν στο φως, μόνο μέσα από ένα βλέμμα. Η πρώτη επικοινωνία των πρωταγωνιστών θα γίνει μέσω του Μελέτη, ο οποίος θα φέρει κοντά τις δύο οικογένειες για επαγγελματικούς λόγους.

 

Θέλοντας να βοηθήσει τον θείο του, μετά από αυτή την τεράστια καταστροφή, θα τον φέρει σε επικοινωνία Ακύλα Μεγαρίτη. Το σπίτι των Σεβαστών θα παραχωρηθεί στην οικογένεια που θα έρθει στο Διαφάνι για να κυριαρχήσει. Ο Δούκας θα αναπτύξει μία άκρως επαγγελματική σχέση με τον Ακύλα, η οποία δε θα βγει σε καλό, στη συνέχεια των επεισοδίων.

Πρώτα θα συναντηθούν ο Δούκας και ο Ακύλας. Οι δυο τους θα ανταλλάξουν επιχειρηματικές απόψεις, με τον Ακύλα να δείχνει αρκετά ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία.

Θέλει πολύ να έχει στο πλευρό του ένα ισχυρό πρόσωπο, όπως είναι ο Δούκας Σεβαστός. Αντίστοιχα, ο Δούκας, μπορεί να μην ενστερνιστεί τις πολιτικές του απόψεις, θα ακολουθήσει, όμως πίστα τις επαγγελματικές.

Η επόμενη συνάντηση θα φέρει κοντά όλους τους πρωταγωνιστές. Οι Σεβαστοί και η οικογένεια Μεγαρίτη θα δειπνήσουν για να μιλήσουν για τα επόμενα σχέδιά τους, αλλά και για να γιορτάσουν τη νέα αυτή φιλία, στις Άγριες Μέλισσες.

Τότε είναι που όλα θα ανατραπούν. Σύμφωνα με το TV24, το πρώτο βλέμμα θα μαρτυρήσει τα πάντα.

Το ένοχο παρελθόν του Δούκα με τη Ζωή Μεγαρίτη θα έρθει στο φως.

Οι δυο τους είχαν μία έντονη ιστορία στο παρελθόν, η οποία χάθηκε με το πέρας του χρόνου. Μάλιστα, η Ζωή θα δείξει πως ακολουθεί τον σύζυγό της, στην ουσία, όμως, ποτέ δε τον υποστήριξε πραγματικά. Ένας νέος κύκλος ξεκινάει, με μία ιστορία από το παρελθόν να ταράζει τις ζωές όλων.

Spoilers

Cavewoman με την Κατερίνα Ζαρίφη

Spoilers

Η Dua Lipa συναντά τον Elton John για το Cold Heart