Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έτσι πεθαίνει ο Μιλτιάδης στην σειρά

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έτσι πεθαίνει ο Μιλτιάδης στην σειρά

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το φινάλε προβλέπεται συγκλονιστικό. Η Ασημίνα, η Δρόσω και η Ελένη θα βρεθούν αντιμέτωπες με τον θάνατο. Ο Μιλτιάδης, θα δεχτεί την καθοριστική μαχαιριά, η οποία θα τον οδηγήσει στο τέλος του, στις Άγριες Μέλισσες. Ένα τέλος που θα φέρει κραυγές πόνου κι απόγνωσης. Ένα τέλος που θα σκεπάσει με σκοτάδι το Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Έτσι πεθαίνει ο Μιλτιάδης στην σειρά

Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους. Ο πατέρας του Λάμπρου θυσιάζεται, όπως ακριβώς θυσιάστηκε και ο Γιάννος. Έτσι, Μιλτιάδης και Γιάννος πεθαίνουν μαζί, λέγοντας το τελευταίο αντίο στη σειρά που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές. Ένα αντίο που θα σχολιαστεί πολύ. Τί είναι αυτό που οδηγεί τον αγαπημένο μας πρωταγωνιστή στον θάνατο;

Ο Μιλτιάδης γίνεται θυσία για τις αδελφές Σταμίρη, με την μαχαιριά στο στήθος να φέρνει και το τέλος του, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στο Ευτυχείτε, ο Μιλτιάδης θα μπει μπροστά, ως ασπίδα για τη Λενιώ, την Ασημίνα και την Δρόσω. Όπως ακριβώς είχε κάνει και ο γιος του και έφυγε από τα χέρια των Σεβαστών.

Τότε είναι που θα δεχτεί μία μαχαιριά και αιμόφυρτος θα συρθεί ως τον Δούκα. Γνωρίζοντας πως θα πεθάνει, αποφασίζει να κάνει ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα με τον αδελφό του. Ένα ξεκαθάρισμα που θα μείνει στην ιστορία της σειράς, καθώς θα ισοπεδώσει τον Δούκα. Θα του μιλήσει ανοιχτά για όλα τα λάθη που έκανε, τιμωρώντας τον, μέσα από τα σκληρά λόγια και τις ενοχές που του δημιουργεί.

Ο Μιλτιάδης, με τη μαχαιριά να τον σκοτώνει αργά και βασανιστικά, θα οδηγηθεί στο δέντρο, στο οποίο ο Γιάννος έχασε τη ζωή του, στις Άγριες Μέλισσες. Εκεί, θα φωνάξει στον γιο του με όλη του την δύναμη “Έρχομαι”, με το φινάλε να είναι ανατριχιαστικό. Ο Γιώργος Γάλλος θα καθηλώσει τους τηλεθεατές, με το φινάλε να φέρνει δάκρυα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Χamos

Ισραήλ: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της Χώρας Ισαάκ Χέρτσογκ

Χamos

Αγνοείται βρέφος 18μηνών στην Θεσσαλονίκη- Εξετάζουν το ενδεχόμενο να έπεσε σε βόθρο