Άγριες Μέλισσες spoiler: Ενέδρα θανάτου από τον Μάνο Βόσκαρη στην Μαδούρου

Ο Βόσκαρης, βλέποντας πως η Ελένη συγκεντρώνει στοιχεία εναντίον του, καταλαβαίνει πως η μόνη λύση είναι ο φόνος, γεγονός που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στη σειρά .Ο Μάνος Βόσκαρης θέλει με κάθε τρόπο να εκδικηθεί την Λενιώ και τρελαίνεται στην ιδέα πως εκείνη θα φτάσει πρώτη στον στόχο της. Εκτός από τον γάμο του με την Σοφούλα για να κερδίσει έδαφος στο Διαφάνι, προχωρά και σε μία πράξη που θα συγκλονίσει…

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ANT1, ο Βόσκαρης μαθαίνει για το σχέδιο των δύο γυναικών και ο φόνος είναι κάτι το αναπόφευκτο για αυτόν, στις Άγριες Μέλισσες. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που ο Μάνος Βόσκαρης έχει βάψει τα χέρια του με αίμα, χωρίς λόγο. Έτσι πριν η ανυπεράσπιστη γυναίκα βρεθεί στο δικαστήριο, ο Βόσκαρης θα στήσει ενέδρα θανάτου.

Στην προανάκριση έρχεται μια συνταρακτική εξέλιξη. Ο Βόσκαρης, όχι μόνο αρνείται τις κατηγορίες, αλλά λέει ότι είχε σχέση στις φυλακές με την Ελένη Σταμίρη και εκείνη τον εκμεταλλεύτηκε. Για αυτόν τον λόγο δεν θα προφυλακιστεί, αλλά θα διαταχθεί να παραμείνει στο Διαφάνι με περιοριστικούς όρους.

Καιρός -Τάσος Αρνιακός: Έρχεται Θερμή εισβολή

Κίνα: Η μεγαλύτερη γυάλινη γέφυρα του κόσμου video