Άγριες Μέλισσες Spoiler 7/4: Δραματικές σκηνές στο κρατητήριο

Άγριες Μέλισσες Σήμερα 15/03/21 Επεισόδιο 108 Β Κύκλος – Η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα

Έρχονται ασύλληπτα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες.

Έρχονται νέοι μπελάδες για τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες, νέα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη. Το βράδυ του γάμου της Ρίζως με τον Βασίλη Προύσαλη, όλο το χωριό διασκεδάζει στην πλατεία του Διαφανίου. Ο Δούκας, όμως, εκείνο το βράδυ περνάει και πάλι στην παρανομία.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες, στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Σεβαστός εισβάλει στο αστυνομικό τμήμα του Διαφανίου και κάνει διάρρηξη. Παίρνει ένα σημείωμα, μια επιστολή που αποκαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για τον Θέμελη και εξαφανίζεται.

Την επόμενη μέρα, ο Άγγελος και ο Προύσαλης τον υποψιάζονται και καλούν για κατάθεση την Ανέτ στο αστυνομικό τμήμα. Η Ανέτ θα τον «δώσει» κυριολεκτικά, θα ομολογήσει και αμέσως ο Δούκας συλλαμβάνεται, ανακρίνεται και οδηγείται στο κρατητήριο. Εκεί θα έχουμε πολύ δραματικές σκηνές, στις Άγριες Μέλισσες, και όλο το βράδυ οι δικηγόροι θα προσπαθούν να πείσουν την Ανέτ να αλλάξει την κατάθεσή της για να σώσει τον αδελφό της.

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες: Μετά απ’ την παρότρυνση της Ελένης, η Ασημίνα και η Δρόσω σκέφτονται σοβαρά να συμμαχήσουν για χάρη του μικρού, ενώ ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας.

 

 

Ο Δούκας βρίσκει ξανά τρόπο να εκμεταλλευτεί τον Συνεταιρισμό, ενώ η σχέση του Μιλτιάδη και της Βιολέτας αρχίζει να κλονίζεται. Η Μυρσίνη αποφασίζει να πάει τον Σέργιο στην Ασημίνα, για ν’ ανέβει η ψυχολογία του.  Αυτή η επίσκεψη, όμως, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση και στα δυο σπίτια.

masterchef

MasterChef spoiler 6/4: Άφωνοι οι παίκτες με την μεγάλύτερη ανατροπή από τους κριτές

Μαρία Μπεκατώρου: “Είμαι σε ένα κομβικό σημείο