Άγριες Μέλισσες spoiler: Δούκας και Μελέτης ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Ακύλα!

Άγριες Μέλισσες

Ο Μεγαρίτης βγαίνει από τη φυλακή μετά τη σύλληψή του για τους φόνους του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Πλέον, τυφλωμένος από το μίσος που τον κυριεύει ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση του. Δεν σκοπεύει να αφήσει στην κυριολεξία τίποτα όρθιο.

Άγριες Μέλισσες Δούκας και Μελέτης ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Ακύλα!

Τα σχέδια που βάζει με το μυαλό του είναι καταστροφικά και επικίνδυνα. Είναι ικανός για όλα και όπως σας προαναφέραμε, το έχει αποδείξει ου ολίγες φορές.

Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος και ικανός για όλα. Ειδικά τα άσχημα. Έτσι και τώρα είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα όρθιο στο Διαφάνι.

Ο Ακύλας επιστρέφει στο σπίτι του στο Διαφάνι και ετοιμάζεται ξανά για έναν νέο πόλεμο! Αυτή την φορά όχι μόνο δεν υπολογίζει τίποτα αλλά είναι έτοιμος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Και το πρώτο που κάνει είναι να «χτίσει» ξανά από την αρχή τους Άβαντες.

Η εξέλιξη αυτή δεν θα αρέσει καθόλου στον Μελέτη ο οποίος νιώθει αποκλεισμένος απ’ όλα.

Ενώ ο Ακύλας συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Δούκα, καταφέρνει να πάρει πίσω και τα κλεμμένα χρήματα του. Η είδηση αυτή, μαθαίνεται σε όλο το Διαφάνι και όλοι γνωρίζουν ποιος κρυβόταν πίσω από τη ληστεία στο σπίτι του.

Ο Ακύλας πια θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο για ακόμα μια φορά προκαλώντας νέες αναταραχές και περνώντας στην αντεπίθεση, όσον αφορά το θέμα του αεροδρομίου.

Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας αλλά και ο Μελέτης σε αυτή την… ολοκληρωτική επίθεση του Ακύλα; Ο Δούκας δεν θα σταματήσει τον πόλεμο εναντίον του. Πλέον και ο Μελέτης δεν θέλει να βλέπει τον πεθερό του και είναι αποφασισμένος κι εκείνος να τον κάνει να πληρώσει για όσα θα κάνει στο Διαφάνι.

Αστυνομικός έγινε τσακωτός να κάνει σεξ έξω από το όχημά του: Τα βίντεο στο TikTok με τα 15 εκατ. views

Ζώδια: 6 ζευγάρια ζωδίων που έχουν πολύ καλή χημεία αλλά … μόνο online