Άγριες Μέλισσες spoiler: Δίψα για δικαιοσύνη από την Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δίψα για δικαιοσύνη από την Πηνελόπη

Στο τελευταίο επεισόδιο, στις Άγριες Μέλισσες, είδαμε τον Νικηφόρο να λέει στον μικρό Σέργιο πως ήρθε η ώρα να διαβάσουν το γράμμα που έστειλε η θεία Πηνελόπη από το Παρίσι. Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, η αγαπημένη μας Πηνελόπη θα βρίσκεται ακόμη στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της.

 

Στόχος της είναι να συνεχίσει το έργο που άφησε στη μέση ο Αλέξης, διαβάζοντας νομικά. Θέλει να πολεμήσει με κάθε τρόπο το κακό και το άδικο, καταστρέφοντας όλους όσους την έκαναν να υποφέρει. Αυτό που η ίδια δεν έχει προβλέψει, είναι πως η επιστροφή της στο Διαφάνι, θα είναι από μόνη της δύσκολη.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει και το έργο που θέλει να φέρει εις πέρας, είναι μάταιο. Τί θα συμβεί στην αγαπημένη μας ηρωίδα;

Οι μέρες στο Παρίσι κυλούν όμορφα για την Πηνελόπη, στις Άγριες Μέλισσες. Μελετάει πολύ και παράλληλα εργάζεται, για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα. Μένει στο σπίτι της Ανέτ, έχοντας όλες τις ανέσεις.

Πληροφορίες ήθελαν τον μικρό Σέργιο να την επισκέπτεται σύντομα, μένοντας κάποιες μέρες με τη θεία του στην Γαλλία.

Φυσικά, αυτό δε θα είναι μία κατάσταση μόνιμη.

Η Πηνελόπη θα επιστρέψει στο Διαφάνι, μένοντας μαζί με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Οι έρευνές της θα ξεκινήσουν, ενώ δε θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της μητέρας της. Μόλις καταλάβει πως εκείνη κινεί τα νήματα τόσα χρόνια, θα πέσει από τα σύννεφα.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, η Πηνελόπη δε θα αργήσει να μπει και στο στόχαστρο του Ακύλα Μεγαρίτη, ενώ πολλές φορές θα κινδυνεύσει και η ίδια της η ζωή.

Όλα τα μυστικά των Σεβαστών θα έρθουν στο φως, με την αγαπημένη μας ηρωίδα να διχάζει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές. Όσο για το Παρίσι;

Η διαμονή της εκεί δε θα είναι μόνιμη.

 

funny

Ανέκδοτο: Το γιατρικό για όλα …! Τρελό γέλιο

mega

Χαρούλα Αλεξίου: Ο ρόλος της στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη