Άγριες Μέλισσες spoiler διαρροή Πέμπτη 4/02: Ένας φόνος και μια αυτοκτονία συγκλονίζουν το διαφάνι … Το τέλος του Βόσκαρη πλησιάζει

Στο Επεισόδιο της Πέμπτης 4/2 οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές.Ο Δούκας τα βάζει με τη Μυρσίνη που έμπλεξε με τον Βόσκαρη ενώ ο Μελέτης επισκέπτεται τον Θέμελη και του ζητάει τον λόγο που μπλέκεται πάλι στις δουλειές του Δούκα…Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη Ζωρζέτ…

Ο Γραμματικός προσπαθεί να πείσει τη Μαδούρου να καταθέσει εναντίον του Βόσκαρη.
Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Μάνου Βόσκαρη πλησιάζει. Η Ελένη Σταμίρη επιδίδεται σε έναν αγώνα προκειμένου ο βασανιστής της, Μάνος Βόσκαρης να πληρώσει για αυτά που τις έκανε,αλλά να πάρουν εκδίκηση και λύτρωση όλα τα θύματά του….

Μαζί με τη βοήθεια του Γραμματικού,η σταμίρη θα πείσουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη.

Ο Μάνος θα προχωρήσει σε φόνο και θα σκοτώσει μία από τις γυναίκες που θα προχωρήσουν σε καταγγελία για τα εγκλήματά του.
Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη, όμως θα έρθει και ο ίδιος θα μπει στη φυλακή κάποια στιγμή για όλα όσα έχει κάνει.

Χαριστική βολή, θα του δώσει η Σοφούλα, η οποία ήταν το τελευταίο του θύμα …και σύντομα θα μάθει τι άνθρωπος είναι ο σύζυγός της.

Την πρώτη νύχτα του γάμου τους ο Βόσκαρης θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο στη Σοφούλα.
Η Σοφούλα θα τον καταγγείλει ,με τον ίδιο να καταλήγει στη φυλακή. Ο Βόσκαρης δεν θα αντέξει την ήττα του και θα αυτοκτονήσει στη φυλακή.

Αυτή είναι η 36χρονη φιλόλογος. Η φιλόλογος και ο 13χρονος. ΝΕΕΣ φωτογραφίες

Your Face Sounds Familiar – All Star spoiler Τετάρτη 4/02: Αναβάλλεται η πρεμιέρα ;… ΚΡΟΥΣΜΑ Κορωνοϊού στην παραγωγή