Άγριες Μέλισσες spoiler διαρροή 8/02: Η Ασημίνα δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη της προς τις αδερφές της!

Η Ασημίνα δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη της προς τις αδερφές της. Παρά τα πολύ σκληρά της λόγια απέναντι στην Δρόσω, φαίνεται πως στεναχωρήθηκε για το παρελθόν της στην Τρούμπα. Υποσχέθηκε να στηρίξει την Λενιώ στο θέμα του Βόσκαρη,μετά θα αποχωρήσει, καθώς δε νιώθει ούτε Σεβαστού, αλλά ούτε Σταμίρη. Η θλίψη της καθρεπτίζεται σε κάθε επεισόδιο, ενώ η απόγνωσή της την οδηγεί σε παράτολμες κινήσεις, δίχως αποτέλεσμα….

Η μεγαλύτερη προδοσία που δεν κατάφερε να συγχωρήσει δεν ήταν η απιστία του με την αδερφή της.

Η Ασημίνα αγάπησε πολύ, πληγώθηκε όμως ακόμα περισσότερο. Ο Νικηφόρος ήταν ένας άνθρωπος ονειροπόλος, αυθόρμητος, γλυκός. Ερωτεύτηκε την αθωότητα της Ασημίνας και της υποσχέθηκε έναν κόσμο διαφορετικό και όμορφο.Όμως τα λόγια παρέμειναν λόγια και όχι πράξεις!

Η Ασημίνα του είχε ζητήσει μόνο ένα πράγμα: “Μη γίνεις σαν τον πατέρα σου και θα τα αντέξω όλα”. Ο Νικηφόρος, στον δεύτερο κύκλο της σειράς, πήρε στα χέρια του εξουσία και άλλαξε πολύ. Ένιωσε ότι για πρώτη φορά οι γονείς του τον υπολογίζουν σε κάτι σημαντικό. Έτσι ακολούθησε τα βήματά τους για να κερδίσει την αποδοχή που επί χρόνια ζητούσε.

Στην σύσκεψη που έκαναν ο Δούκας, η Μυρσίνη, η Δρόσω και ο Νικηφόρος, η Ασημίνα για ακόμη μία φορά περίσσευε. Οι δύο γονείς (Νικηφόρος και Δρόσω) κανόνιζαν μαζί με τους κηδεμόνες (Δούκας – Μυρσίνη), σχετικά με το παιδί, χωρίς να νοιαστούν για την γνώμη της Ασημίνας. Ήταν μία σκηνή, που συγκίνησε τόσο τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να αναρωτηθούν εάν πράγματι η Ασημίνα είναι ο πιο αδικημένος χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες.

Παρατηρώντας τις πράξεις τους, συνειδητοποιεί καθημερινά πως δε θέλει ο γιος της να μεγαλώσει με αυτές τις αρχές.
Ακόμα και η απόφασή της να πάρει το παιδί και να φύγει μακριά, φάνταζε σα να είναι η μοναδική λύση. Στα τελευταία επεισόδια, η πρωταγωνίστρια προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει το παιδί από τους Σεβαστούς.

Μπορεί η Δρόσω και η Λενιώ να έχουν υποφέρει πολύ στη ζωή τους, στο τέλος, όμως, έχουν η μία την άλλη. Όπως απάντησε και η Δρόσω στην Ασημίνα, όταν εκείνη την ρώτησε γιατί δε την ενημέρωσε εγκαίρως για την Λενιώ: “Ήσουν η τελευταία μου έννοια”.

ΚΑΙΡΟΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Survivor spoiler διαρροή 7/02: Έπαθλο φαγητού … Ποιος κατακτά τη νίκη, η μπλε ή κόκκινη ομάδα;