Άγριες Μέλισσες spoiler: Αιμιλία και Κορίννα γυρνούν την πλάτη στον Ακύλα

Η μεγάλη ανατροπή δε θα αργήσει να έρθει. Η Κορίννα και η Αιμιλία θα σιχαθούν τον Ακύλα Μεγαρίτη και θα σταθούν σύντομα στο πλευρό της Ζωής, στις Άγριες Μέλισσες. Για την Κορίννα, το θέαμα με τον αδελφό της κρεμασμένο, θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη της για πολύ καιρό.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αιμιλία και Κορίννα γυρνούν την πλάτη στον Ακύλα

Μέσα της κάτι έχει σπάσει. Μόλις μάθει πως ο Ακύλας θέλει το κακό του Λευτέρη, θα αναθεωρήσει αρκετά. Ο φόβος του Ακύλα -πως θα μείνει μόνος- θα γίνει σταδιακά πραγματικότητα, καθώς δεύτερες σκέψεις θα κάνει και η Αιμιλία.

Παρά τον δύσκολο χαρακτήρα της, η Αιμιλία λατρεύει τα ανίψια της. Η απόπειρα του ανιψιού της θα της στοιχήσει αρκετά. Αν και με μεγάλη καθυστέρηση, θα αντιληφθεί πως ο Ακύλας δεν είναι τελικά το πρότυπο – πατέρα και συζύγου. Ποιο είναι το στοιχείο που θα τις κάνει να τον μισήσουν;

Σύντομα η Αιμιλία και η Κορίννα θα μάθουν πως ο Ακύλας τους παρακολουθούσε, στις Άγριες Μέλισσες. Θα διαπιστώσουν πως τόσο το τηλέφωνο, όσο και το σαλόνι τους ήταν υπό τον έλεγχο του Ακύλα.

Αυτό θα κάνει τις δύο ηρωίδες να φοβηθούν, για πρώτη φορά, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Θα συνειδητοποιήσουν πως ο Ακύλας είναι ικανός για όλα, ακόμα και για να βάλει κοριούς μέσα στα μέλη της οικογένειάς του.

Πρώτη θα φύγει από το πλευρό του η Κορίννα και ύστερα η Αιμιλία. Όπως και να έχει, με όποια σειρά κι αν αυτό γίνει, στο τέλος ο Ακύλας θα μείνει πράγματι μόνος του.

Spoilers

Κορονοϊός: Τα μέτρα που ισχύουν όπως καθορίζονται με ΚΥΑ

i gi tis elias

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο εγκέφαλος πίσω από την βίαιη ληστεία