Άγριες Μέλισσες spoiler: Το θαύμα έγινε και η Ασημίνα θα γίνει μητέρα στο παιδί του Νικηφόρου!

Οι δυο ήρωες μπορεί να βρέθηκαν αντιμέτωποι στο δικαστήριο για την επιμέλεια του μικρού, αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική και το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι τα βρήκε μεν εξωδικαστικά, αλλά από την άλλη προχώρησαν και το διαζύγιο που κανείς από τους δύο δεν το ήθελε.

Άγριες Μέλισσες Αυτό θα είναι το τέλος για Νικηφόρο και Ασημίνα!

Στην τρίτη σεζόν τους είδαμε απρόθυμους να προχωράνε τη ζωή τους κάνοντας άλλες σχέσεις, αλλά φαίνεται πως ο δεσμός που τους ενώνει είναι τόσο δυνατός που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα τους.

Η Ασημίνα πολύ σύντομα θα μάθει τα ευχάριστα νέα που αφορούν την εγκυμοσύνη της. Νικηφόρος και Ασημίνα θα ξανά είναι μαζί, με τους δύο ήρωες να γίνονται για δεύτερη φορά γονείς.

Ο έρωτας τους θα γεννήσει έναν καρπό μετά από πολλές προσπάθειες, καθώς η Ασημίνα λόγω ενός θέματος οι γιατροί της είχαν πει πως δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί.

Το θαύμα όμως έγινε και η Ασημίνα θα γίνει μητέρα στο παιδί του Νικηφόρου. όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της σειράς, Νικηφόρος και Ασημίνα θα είναι και πάλι μαζί, στις Άγριες Μέλισσες, ενώ μάλιστα θα παντρευτούν για δεύτερη φορά.

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, καθώς ως εκ θαύματος η Ασημίνα θα μείνει επιτέλους έγκυος!

Αλώστε ο γιατρός τότε της είχε πει πως είναι δύσκολο να μείνει έγκυος, όχι ακατόρθωτο! Πως θα αντιδράσει ο μικρός Σέργιος μόλις μάθει πως θα αποκτήσει αδερφάκι;

Survivor – Σαλαγκούδη: To μικροσκοπικό μπικίνι της Ανθής Σαλαγκούδη

Αστυνομικός έγινε τσακωτός να κάνει σεξ έξω από το όχημά του: Τα βίντεο στο TikTok με τα 15 εκατ. views