Άγριες μέλισσες spoiler: αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε του τρίτου κύκλου! Ο μικρός Σέργιος μεγαλώνει και…

Spoilers

Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 08:40

Πολύ μεγάλες εκπλήξεις επιφυλάσσει το τέλος του τρίτου κύκλου στις Άγριες μέλισσες. Γιατί όλη η ιστορία που βλέπουμε έως τώρα στις σειρά, αποτελούν μία μεγάλη εξιστόρηση. Ποιος την κάνει; Ο μικρός Σέργιος!

Μόνο που στο τέλος των επεισοδίων ο Σέργιος δεν θα είναι πια μικρός, αλλά μεγάλος. Και επισκέπτεται το Διαφάνι, μετά από χρόνια, όπως αναφέρει το youfly.

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, τίποτα δεν θα έχει μείνει ίδιο. Πολλά χρόνια αργότερα, ο Σέργιος θα επιστρέψει στο Διαφάνι με την σύντροφό του και θα της μιλήσει για όλα όσα γνωρίζει. Μία δυνατή και συγκινητική στιγμή, έρχεται στις Άγριες Μέλισσες.

Ο μικρός Σέργιος αναπολεί όσα έζησε στο παρελθόν, αλλά και όσα δεν έζησε, αλλά γνώρισε. Οι μητέρες του, οι θείοι του, ο πατέρας του, οι παππούδες του, όλοι του είχαν διηγηθεί από κάτι.

Τα οποία ένωσαν τα κομμάτια του παζλ. Ώριμος πλέον και έτοιμος για το μεγάλο του βήμα, φέρνει τη σύντροφό του στο Διαφάνι.

Οι δυο τους κάθονται στην αυλή του σπιτιού των αδελφών Σταμίρη και η ιστορία ξεκινάει.

Μία ιστορία γεμάτη λάθη, πάθη, έρωτες, μυστικά, φόνους. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers, αφού της διηγηθεί τα πάντα, στο τέλος θα την καλέσει να μπουν στο σπίτι. Προκειμένου να της γνωρίσει όσους έχουν απομείνει στη ζωή.

Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αρκετούς θανάτους και στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Spoilers

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Δεν θα αφήσω την κουζίνα για την τηλεόραση

Spoilers

Ελένη Κόκκαλη – Δούκισσα Νομικού: Στα δύο η οικογένεια για τις βέρες!