Άγριες μέλισσες spoiler: Τι θα συμβεί με Μυρσίνη και Ακύλα

Άγριες μέλισσες μυρσινη ακυλας

Μία μεγάλη ανατροπή που δεν περίμενε κανείς! Η Μυρσίνη και ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχονται κοντά, προκαλώντας μεγάλο πανικό στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες. Μία νέα σχέση γεννιέται και διχάζει τους πρωταγωνιστές. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια, για ακόμη μια φορά.

O Μελέτης φέρνει κοντά τον Δούκα στον Ακύλα, με σκοπό να βοηθήσει τον θείο του να ανέβει ξανά οικονομικά και κοινωνικά. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει την εξέλιξη που θα ακολουθήσει. Όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή κι ένας νέος έρωτας γεννιέται. Η Μυρσίνη λυγίζει και πέφτει στην αγκαλιά του Ακύλα. Τί θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, για να ανέβουν ξανά κοινωνικά. Ο Δούκας διχάζεται και στρέφει αλλού την προσοχή του. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για το εάν θέλει να γίνει μέρος όλης αυτής της φρικτής κατάστασης. Βλέποντας τη γυναίκα του να διψάει ακόμη για εκδίκηση για τις αδελφές Σταμίρη, απομακρύνεται.

Εκείνη βλέπει το μίσος που βιώνει και η ίδια, στο πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο στόχος γίνεται κοινός. Οι δυο τους έρχονται κοντά και το πάθος δεν αργεί να φουντώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεόραση, ο Ακύλας Μεγαρίτης και η Μυρσίνη περνούν νύχτες πάθους, στις Άγριες Μέλισσες. Η Μυρσίνη προδίδει τον Δούκα για δεύτερη φορά.

Πλέον, όμως, δε την ενδιαφέρει.

Με τον Ακύλα Μεγαρίτη τα αλλάζει όλα. Μπορεί με μεγάλη ευκολία να φτάσει ξανά εκεί που βρισκόταν κοινωνικά και οικονομικά, μπορεί ταυτόχρονα να εκδικηθεί τις Σταμίρη, αλλά και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα.

Βέβαια, χωρίς να έχει υπολογίσει τον Δούκα, σύμφωνα με το ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

 

funny

Ανέκδοτο: Ο Γιαννάκης και η Μαρία μετά την …! Τρελό γέλιο

τζειμς καφετζης συσκευη μασαζ

Survivor – James Καφετζής: Ο Τζέιμς Καφετζής διαφήμισε στο Instagram του συσκευή για μασάζ και η Soula Glamorous τον τρολάρει