Άγριες Μέλισσες spoiler 2 Φεβ 2021: Έντονος καβγάς και ξύλο μεταξύ Νικηφόρου και Κωνσταντή

Οι συγκρούσεις δε θα αργήσουν να έρθουν ανάμεσα στις σχέσεις των πρωταγωνιστών. O Κωνσταντής θα βρεθεί στο επίκεντρο της οικογένειάς του, ενώ η Ασημίνα με την Δρόσω θα πιαστούν στα χέρια, ξανά.Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα το μυστικό που κρύβει η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Ενώ, ο Μπάμπης πιάνει στα πράσα την Δρόσω με τον Κωνσταντή. Αμέσως, τρέχει να το μεταφέρει στην αγαπημένη του Ασημίνα, γνωρίζοντας πως μόνο αυτός μπορεί να την βοηθήσει σε τέτοιες στιγμές.

Εντοπίζει ανάμεσά τους και τον μικρό Σέργιο, τον οποίο έχει πάρει κρυφά ο Κωνσταντής, για να τον πάει στη Δρόσω.

Ο Μπάμπης κατανοεί το κακό που έχει δεχτεί η Ασημίνα από την Δρόσω, αλλά και από όλους τους Σεβαστούς, στις Άγριες Μέλισσες. Μία τέτοια είδηση θα εξοργίσει την Δεόσω, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει σύμμαχό της τη Δρόσω, για χάρη του παιδιού.

Καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο αδερφές Σταμίρη, καθώς η Ασημίνα θα θίξει το ήθος της αδερφής της. Θα ειπωθούν πολύ σκληρές κουβέντες ανάμεσα στις δύο, με αποτέλεσμα, η Ασημίνα να απομακρυνθεί για ακόμη μια φορά από την αδερφή της.

Όταν ο Νικηφόρος θα πιάσει τον Κωνσταντή και τη Δρόσω μαζί, θα έχει παρόμοια αντίδραση με την Ασημίνα. Ο Νικηφόρος δε θα μπορέσει να δεχτεί πως η Δρόσω θα μπει και επίσημα στην οικογένειά του. Εξοργίζεται με τον Κωνσταντή και ο καυγάς δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Μάλιστα, τα δύο αδέρφια προχωρήσουν σε πράξεις βίαιες, τραυματίζοντας αρκετά ο ένας τον άλλον.

Γάμος 2021: Νυφικό Μακιγιάζ Τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Λανσάρει την δική της συλλογή με εσώρουχα για την γιορτή των ερωτευμένων