Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Αλλάζουν όλα – video

Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο … Πρεμιέρα 29/9

Ένα spoiler πολύ δυνατό

“Προκόπης και Φανούρης εξόριστοι στη Λέρο! – Σείεται το twitter: “Θέλουμε Δρόσω και Κωνσταντή μαζί”! – Πώς είναι δυνατόν η Ελένη να κοιτάξει άλλον άντρα; Στις Άγριες Μέλισσες όλα γίνονται! Θα τα δούμε όλα μέσα από το δημοσίευμα του QUEEN.GR

Σούσουρο από νωρίς σήμερα στο twitter για τις Άγριες Μέλισσες , με αφορμή την είδηση που θέλει τον Λάμπρο να ζει τον τρίτο κύκλο του sequel σε αναμμένα κάρβουνα επειδή μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά του πως το παιδί που περιμένει η Ελένη δεν είναι δικό του.
Το ερώτημα των περισσοτέρων είναι… το προφανές. Πώς γίνεται δηλαδή ένα ζευγάρι που πέρασε τόσα πολλά σε δύο κύκλους και επιτέλους ζει τον ερωτά του να μπει σε τέτοιου είδους περιπέτειες; Πώς γίνεται η Λενιώ μετά τα όσα έχει ζήσει με τον δάσκαλο να τον προδώσει; Τι χαζομάρες είναι αυτές;

Μισό!
Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:
Η αλήθεια είναι πως ό τι μας φαίνεται σήμερα λογικό μπορεί να ανατραπεί σε στιγμές έντονης κρίσης, σε φάσεις της ζωής μας που όλα γύρω μας ανατρέπονται αλλά και σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου.

Για να καταλάβεις τι εννοώ κάνε λίγο εικόνα το σκηνικό που θα δούμε (σύμφωνα πάντα με τα spoiler):
Ο Λάμπρος βιώνει πρώτος τη μανία των καθεστωτικών και εξορίζεται στη Λέρο. Η Ελένη μένει πίσω και τα περνάει εξίσου δύσκολα καθώς για να τα βγάλει πέρα οικονομικά δουλεύει στο εργοστάσιο (αν το εργοστάσιο είναι η καπνοβιομηχανία του Δούκα το πράγμα θα έχει πολύ ενδιαφέρον) ενώ βέβαια ο Δούκας, η Μυρσίνη, ο Μελέτης και ο Ακύλας δεν την αφήνουν να πάρει ανάσα! Μέσα σε αυτό το κλίμα μιζέριας και απόγνωσης εμφανίζεται στη ζωή της Ελένης ο πρώην αρραβωνιαστικός της, ο Ζάχος ο οποίος είναι προστατευτικός, γλυκός και… πάρα πολύ όμορφος (η παραγωγή ψάχνει έναν ηθοποιό που θα κάνει πολλές καρδιές να σκιρτήσουν από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στο Διαφάνι).

Κράτα εδώ μία σημείωση. Ποιο patern έχουμε δει μέχρι σήμερα από το σενάριο; Οι θύτες πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα από τα θύματά τους. Για παράδειγμα: Δολοφόνησε ο Σέργιος τον πατέρα των Σταμίραινων; Τον δολοφόνησαν μετά εκείνες. Κακοποιεί σεξουαλικά ο Βόσκαρης την Λενιώ; Τον στέλνει η Λενιώ στη φυλακή και ακρωτηριάζουν τον ανδρισμό του. Απατάει ο Νικηφόρος την Ασημίνα με την Δρόσω; Τον απατάει η Ασημίνα με τον Μπάμπη. Απάτησε ο Κυριάκος την Ουρανία του; Θα τον απατήσει και η Ουρανία με τον Σαραντόπουλο (στον τρίτο κύκλο θα το δεις κι αυτό).

Κάπως έτσι κλείνουν και ανοίγουν οι κύκλοι στις Άγριες Μέλισσες! Επομένως, αν ο Λάμπρος πρόδροσε την Ελένη όταν την παράτησε κι έφυγε στο εξωτερικό, τότε το να τον απατήσει εκείνη θα ήταν η πράξη με την οποία θα έκλεινε ο κύκλος.

Ναι, η Ελένη είχε αρραβωνιαστεί τον Ζάχο πριν παντρευτεί τον Σέργιο!
Για να πω την αλήθεια, θεωρώ ακραίο σενάριο να κοιμηθεί η Ελένη με τον Ζάχο. Ακόμη κι αν αυτό δεν συμβεί όμως σκέψου τον δάσκαλο εξόριστο στο νησί να μαθαίνει πως ο πρώην της γυναίκας του την πολιορκεί και εκείνη γοητεύεται. Όταν η Ελένη τον βρει στην εξορία και λίγο αργότερα του ανακοινώσει πως είναι έγκυος… δεν θα τον τρελάνουν οι αμφιβολίες;

Επίσης μην ξεχνάς πως ο Λάμπρος είναι πολύ ευάλωτος πια. Έχει μείνει εντελώς μόνος μετά την δολοφονία του αδερφού του, Γιάννου, και του πατέρα του, Μιλτιάδη, από τους Σεβαστούς. Ακόμα και η Μαργαρίτα έχει φύγει από το Διαφάνι (κι όταν επιστρέψει θα είναι μια -εντελώς όμως- άλλη)!

Το μυαλό μας παίζει περίεργα παιχνίδια πολλές φορές. Και δεν έχουν καμία σχέση με τη λογική…

Περιμένουμε εξίσου υπέροχες μουσικές στην τρίτη σεζόν με εκείνες που ακούσαμε στους πρώτους κύκλους
Τι εννοείς πώς θα μάθει ο Λάμπρος τι συμβαίνει με την Ελένη όσο εκείνος λείπει από το χωριό; Οι καθεστωτικοί θα στείλουν στην εξορία της Λέρου τον φιλοβασιλικό Παναγιώτη και τον αριστερό Προκόπη! Ειδικά ο τελευταίος, και να θέλει μυστικό δεν κρατάει.

•🤍#AgriesMelisses pic.twitter.com/bVhlUG4WBy

— Jo🤍 (@jopopipo) June 9, 2021

Σε άλλα νέα, το σενάριο μπορεί μέχρι στιγμής να θέλει την Δρόσω και τον Κωνσταντή να μην πια μαζί (η Δρόσω θα μείνει με την Ασημίνα και θα μεγαλώνουν μαζί τον μικρό Σέργιο) αλλά η απαίτηση των τηλεθεατών για να συνεχίσουν αυτοί οι δύο μαζί είναι τόσο μεγάλη που… λέγε λέγε όλο και κάτι μπορεί να αλλάξει 😉

Όλα θα τα δεις αλλιώς
Μπορεί η χρονική απόσταση της τρίτης από την δεύτερη σεζόν να μην είναι μεγάλη (ενάμιση χρόνος σχεδόν), όμως όλα σχεδόν τα σκηνικά θα τα δεις διαφορετικά. Το Σεβαστέικο κάηκε (αποθήκες, στάβλοι κλπ), λεηλατήθηκε (το σπίτι) και άλλαξε ενοίκους (θα ζει ο φοβερός και τρομερός Ακύλας Μεγαρίτης με τη σύζυγο και τα παιδιά του πια εκεί).


Ο Δούκας με την Μυρσίνη μένουν στη Λάρισα (σαν καπνοβιομήχανοι πια).

Ο Λάμπρος άδειασε το σπίτι του μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη. Ελένη, Λάμπρος, Προκόπης, Παναγιώτης (ενδεχομένως και άλλοι) εξορίζονται και ζουν στη Λέρο… Νικηφόρος και Κωνσταντής προσπαθούν να τα καταφέρουν μόνοι τους, χωρίς τις πλάτες του πατέρα τους… Πολλά νέα σπίτια. Πολλές αλλαγές!

Τα spoilers δεν είναι σενάριο αλλά… δεν είναι ωραίο που τα συζητάμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί;”

Χamos

Αίρονται οι περισσότερες κυρώσεις των Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κατά του Ιράν

ektoras-mpotrini:-i-tryferi-anartisi-gia-to-mageiriko-paidi-tou,-ti-margarita-nikolaidi

Έκτορας Μποτρίνι: Η τρυφερή ανάρτηση για το μαγειρικό παιδί του, τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη