Άγριες Μέλισσες spoiler 01/02: Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα

H καταγγελία τηςEl;enhw φτάνει στα σωστά χέρια και ο Βόσκαρης οδηγείται αμέσως στον εισαγγελέα για να ανακριθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη, η οποία αποφασίζει να της αποκαλύψει όλα όσα πέρασαν στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη τόσο η ίδια όσο και οι άλλες γυναίκες. Η Σοφούλα καταλαβαίνει το λάθος της και νιώθει αποκομμένη από όλους…

Την ίδια στιγμή το παρελθόν της Δρόσως γίνεται γνωστό σε όλο το Διαφάνι με τον Τάκη πριν φύγει αποκαλύπτει πριν φύγει από το Διαφάνι όλα όσα έκανε η Δρόσω τα έξι χρόνια που έλειπε.Η δρόσω δέχεται τις προσβολές των κατοίκων και ο Κωνσταντής στέκεται στο πλευρό της.

Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη καθώς τα στοιχεία που έχουν σε βάρος του δεν επαρκούν για να τον κλείσουν στην φυλακή.

Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι γνωρίζοντας πως είναι και πάλι ελεύθερος. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη έρχονται ξανά σε σύγκρουση έπειτα από μια απόφαση της πεθεράς της για τον Σέργιο.

Μια άσχημη εξέλιξη περιμένει την Ελένη κα τον Λάμπρο καθώς ο Βόσκαρης καταφέρνει να την εμπλέξει και πάλι σε φόνο.

Ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ζορζέτ προκαλώντας την έντονη ενόχληση της Πηνελόπης.

Survivor Spoiler Κυριακή 31/01: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Κυριακής

Ζώδια: Tα 4 ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Φεβρουάριο