Άγριες Μέλισσες spoiler: Σοκ στην οικογένεια Τόλια – Ο Θανάσης στους Άβαντες

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη επιφυλάσσει ο Θανάσης σε όλη την οικογένεια Τόλια,  καθώς τους ανακοινώνει την επιθυμία του να ενταχθεί στους Άβαντες.

 

Ο Τόλιας και η Παγώνα όταν ακούνε από το στόμα του γιου τους τη λέξη Άβαντες παγώνουν. Ντρέπονται τόσο πολύ που το παιδί έχει φανατιστεί υπέρ του καθεστώτος της δικτατορίας. Ο Τόλιας δεν θέλει να το βλέπει μπροστά του. Ο Θανάσης όμως ατάραχος αγνοεί τη γνώμη των γονιών του και προχωρά.

Στη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, ο Θανάσης θέλει να γνωρίσει τον Ακύλα Μεγαρίτη και να του ζητήσει να τον δεχθεί στους Άβαντες.

Για το λόγο αυτό επιδιώκει συνάντηση με το Μελέτη από τον οποίο και ζητεί να τον φέρει σε επαφή τόσο με τον Ακύλα όσο και με άλλα στελέχη από τους Άβαντες που έχουν επιρροή και είναι θετικά προσκείμενοι στο καθεστώς της δικτατορίας.

Βλέπετε ο Θανάσης δεν το αντιλαμβάνεται όλο αυτό που συμβαίνει στο τόπο του ως δικτατορία αλλά ως ένα κίνημα που θα φέρει την Ελλάδα σε μια καλύτερη θέση όπως της αξίζει.

Η συνέχεια προμηνύει νέες εκπλήξεις με το Θανάση να διαβαίνει πανευτυχής το κατώφλι των Αβάντων και να μυείται στις αρχές και στους σκοπούς της φιλοκαθεστωτικής της εποχής εκείνης οργάνωσης.

news

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Επίσημες οριστικές ημερομηνίες πληρωμής

Πως και πότε θα γίνουν τα εμβόλια στα παιδιά 5 έως 11 ετών

Κορονοιός: Πως και πότε θα γίνουν τα εμβόλια στα παιδιά 5 έως 11 ετών