Άγριες Μέλισσες Σήμερα 16/03/21: Επεισόδιο 109 Β Κύκλος – Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα

Άγριες Μέλισσες Σήμερα 16/03/21 Επεισόδιο 109 Β Κύκλος – Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα

Άγριες Μέλισσες Σήμερα 16/03/21 Επεισόδιο 109 Β Κύκλος: Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν, η κάθε μία, τη μάχη της για το παιδί.

Άγριες Μέλισσες Σήμερα 16/03/21 Επεισόδιο 109 Β Κύκλος – Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα

Η Ελένη προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Στο μεταξύ, η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της.

Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του.

Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης;

Πώς σκοπεύει να καλύψει τα ίχνη του ο Δούκας; Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί, ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν την χρειαζόταν.

Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;serfare.com

Δ.Τσολάκη για Κ.Σπυρόπουλο: «Έτσι γλίτωσα από την “πονηρή” οντισιόν του» (φώτο)

Έξω φρενών ο Χάρης Βαρθακούρης: “Με ξεφτιλίζουν σε γκρουπ του πατέρα μου”