Άγριες Μέλισσες Spoiler 15/3: Σε άσχημη κατάσταση η Δρόσω λόγο του παιδιού

Άγριες Μέλισσες: Σε άσχημη κατάσταση η Δρόσω λόγο του παιδιού

Άγριες Μέλισσες: Σε άσχημη κατάσταση θα δούμε την Δρόσω στα επόμενα επεισόδια, Άγριες Μέλισσες, με την Ελένη να προσπαθεί να την συνεφέρει. Όταν ο Κωνσταντής έφτασε στο σπίτι της ξημερώματα για να την ενημερώσει πως ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έφυγαν, εκείνη σάστισε. Μία μέρα πριν ήταν και οι τρεις αδελφές μαζί, μια γροθιά, με τον μικρό Σέργιο στην αγκαλιά τους.

 

Η Δρόσω νιώθει προδομένη. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι την κορόιδεψαν κατά αυτόν τον τρόπο και ξεσπάει σε φωνές. Παρά την εξέλιξη της δίκης, δεν μπορεί να παρηγορήσει την Ελένη, αντίθετα, η Ελένη παρηγορεί εκείνη. Οι κινήσεις της στη συνέχεια προβλέπονται σοκαριστικές. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ευτυχία στο Παρίσι, δυστυχία στο Διαφάνι

Ο Νικηφόρος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την Ασημίνα και το παιδί. Η αλλαγή στη διάθεσή τους αποτυπώνεται από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου, με τους ήρωες να προσαρμόζονται γρήγορα στην μεγάλη αυτή πόλη. Στην αντίθετη πλευρά βρίσκεται η Δρόσω, η οποία λυγίζει, με την Ελένη να προσπαθεί να την ηρεμήσει, στις Άγριες Μέλισσες.

Σπάει πράγματα, ουρλιάζει πως τους μισεί και ετοιμάζεται να διεκδικήσει το παιδί της νομικά. Επισκέπτεται δικηγόρο, όμως η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται μάρτυρες και κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει, εκτός από δύο άτομα: Την Ρίζω και τον Φανούρη. Δύο άνθρωποι που ήταν μπροστά σε όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα.

Έτσι, η Δρόσω τρέχει και τους ζητάει να γίνουν μάρτυρες στη δίκη για το παιδί. Στο μεταξύ, η Ελένη, βλέποντας την Δρόσω να φέρνει την ολέθρια καταστροφή στις Άγριες Μέλισσες, κάνει ένα απειλητικό τηλεφώνημα στο Παρίσι.serfare.com

8 Λέξεις: Η Σμαράγδα ετοιμάζει την άμυνα της

8 Λέξεις: Η Σμαράγδα ετοιμάζει την άμυνα της

Survivor Spoiler: Γυρισε η Μπιφτέκα στον κόσμο, επίθεση σε Κόρο, Ασημακόπουλο, Σάκη και Πάνο