Άγριες Μέλισσες spoiler: Πρεμιέρα και… πάταγος στο Twitter με το το φανελάκι του Κωνσταντή

Spoilers

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν απόψε πρεμιέρα με τον πολυαναμενόμενο Γ’ κύκλο στον ANT1. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν από τα πρώτα δευτερόλεπτα στο Τwitter.

Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο της σειράς αλλά και πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των πρωταγωνιστών στα χρόνια της χούντας;

Το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου θα τους βρει όλους ανυποψίαστους. Το άγνωστο, ο φόβος, η σιωπή, ο κίνδυνος, οι χωρισμοί, τα διλήμματα, οι παγίδες, η εξουσία, ο έρωτας. Το παρελθόν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και το μέλλον έρχεται με απειλητικά βήματα. Ο δρόμος που ξεδιπλώνεται οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια. Θα υπάρχει, άραγε, επιστροφή;

Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και έρχεται η στιγμή που θα όλοι θα αναμετρηθούν και με τους εαυτούς τους, αλλά και με τους άλλους.

Συμμαχίες ισχυρές, αλλά στην πραγματικότητα σαθρές. Πιόνια και παίκτες που ο καθένας έχει τα δικά του σχέδια, εκκρεμότητες και μυστικά από το χθες που θα ανοίξουν και πάλι αγιάτρευτες πληγές. Η πορεία προς τη λύτρωση είναι στρωμένη με πολλά αγκάθια και ανατροπές. Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος…

Η πρώτη viral σκηνή του Γ’ κύκλου, η εμφάνιση του Κωνσταντή με λευκό φανελάκι, ξανθωπό μαλλί, κρατώντας το γατάκι στα χέρια του.

Spoilers

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Καυτά φιλιά στη μέση του Central Park

Spoilers

Τα καλύτερα beauty trends από την εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο