Άγριες Μέλισσες: Ποιος πολυσυζητημένος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά

agries melisses

Ο ηθοποιός που απασχόλησε φέτος την επικαιρότητα συζητάει για να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις «Άγριες Μέλισσες» στον τρίτο κύκλο.

Μετά από το θριαμβευτικό φινάλε του δεύτερου κύκλου που είδε το Διαφάνι να αφανίζεται από τις φλόγες, οι «Άγριες Μέλισσες» μπαίνουν σε μια νέα φάση.

Κεντρικοί ήρωες αποχώρησαν από τη σειρά -η Ανέτ / Κάτια Δανδουλάκη, ο Βόσκαρης / Βασίλης Μπισμπίκης και ο Μιλτιάδης / Γιώργος Γάλλος είναι οι τελευταίες «απώλειες»- και τη θέση τους παίρνουν άλλοι, με πρώτον τον Ακύλα Μεγαρίτη / Αιμίλιο Χειλάκη, τον αρχηγό της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες που εγκαθίσταται στο Διαφάνι, στο σπίτι που εγκατέλειψαν οι Σεβαστοί.

Όμως η «διεύρυνση» του καστ δεν τελειώνει εδώ. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, οι δημιουργοί της σειράς έχουν επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο ακροάσεων, δοκιμαστικών και συζητήσεων για την «πλήρωση» των υπόλοιπων ρόλων.

Ανάμεσα σε αυτούς που συζητάνε με μεγάλη μυστικότητα είναι και ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο πολύ καλός θεατρικός ηθοποιός που συγκλόνισε με την συνέντευξη –

εξομολόγηση που έδωσε στην Φαίη Σκορδά τον χειμώνα, μιλώντας για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως παιδί στα χέρια συγγενικού του προσώπου και το πως αυτή η εμπειρία διαμόρφωσε την ζωή του.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν και στο παρελθόν υποψήφιος για να πάρει μέρος στις «Άγριες Μέλισσες», όμως η συζήτηση δεν τελεσφόρησε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του ηθοποιού εκτός Ελλάδας.

agries-melisses:-poios-einai-o-pio-adikimenos-iroas-tis-seiras;

Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο πιο αδικημένος ήρωας της σειράς;

Χamos

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Πώς θα χρησιμοποιήσει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο MasterChef;