Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Σαραντόπουλος έρχονται κοντά

Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Σαραντόπουλος έρχονται κοντά

Στο επίκεντρο θα βρεθούν η Ουρανία, ο Κυριάκος και ο Σαραντόπουλος, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Φαίνεται πως το ειδύλλιο αυτό θα απασχολήσει πολύ τους τηλεθεατές στη συνέχεια. Η πρόταση για την Ρώμη βρίσκεται στο τραπέζι, με την Ουρανία να ανυπομονεί να κατακτήσει την μεγάλη κι ονειρεμένη ζωή.

Άγριες Μέλισσες: Ουρανία και Σαραντόπουλος έρχονται κοντά

Ο Σαραντόπουλος, όπως έχει ήδη αναφερθεί, τρέφει αγνά συναισθήματα για την αγαπημένη του Ουρανία. Έχοντας χάσει πρόσφατα τη γυναίκα του, βλέπει στο πρόσωπό της την ιδανική σύντροφο για να ξανά φτιάξει τη ζωή του. Αυτό θα επηρεάσει αρκετά την πρωταγωνίστρια, η οποία θα αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή, ανατρέποντας τα πάντα.

Η Ουρανία και ο Σαραντόπουλος θα έρθουν κοντά, στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Αποφασίζει να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιου του και να μην εμπλέκεται στα σχέδια της συζύγου του. Μόνο που, αυτή τη φορά θα του βγει σε κακό. Η υπερβολική ελευθερία που θα δώσει, θα ωθήσει την Ουρανία στο μοιραίο λάθος.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, στην εκπομπή Ευτυχείτε, η Ουρανία θα απατήσει τον σύζυγό της, με τον εργοδότη της. Οι δυο τους θα ζήσουν μία τρομερή εμπειρία, η οποία θα κάνει την ηρωίδα μας να πετάξει στα σύννεφα. Η προσγείωσή της, όμως, θα είναι απότομη, καθώς ήδη από το επόμενο λεπτό, θα καταλάβει το φρικτό της λάθος.

Ο Κυριάκος θα βρεθεί σε άσχημη κατάσταση, όσο η Ουρανία και ο Σαραντόπουλος θα ζήσουν για λίγο το παραμύθι, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο χωρισμός θα τους χτυπήσει την πόρτα, με τον Μπάμπη να πέφτε από τα σύννεφα, προσπαθώντας να βρει μία συμβιβαστική λύση ανάμεσα στο ζευγάρι. Το λάθος, όμως, θα έχει ήδη γίνει.

8 Λέξεις Β Κύκλος

8 Λέξεις: Έρση κι Οδυσσέας εμμένουν στον χωρισμό

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι βυθίζεται σε βαρύ πένθος.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι βυθίζεται σε βαρύ πένθος.