Άγριες Μέλισσες: Όλο το Διαφάνι γελά πάνω από τους τάφους του Μιλτιάδη και της Ανέτ

Μοναδικό φωτογραφικό backstage στιγμιότυπο από τη δημοφιλή σειρά, Άγριες Μέλισσες.
Οι Άγριες Μέλισσες ολοκλήρωσαν τον 2ο κύκλο τους με ένα άκρως δραματικό και δακρύβρεχτο φινάλε. Μια από τις πλέον συγκλονιστικές σκηνές του τελευταίου επεισοδίου, ήταν και αυτή της ταφής της Ανέτ και του Μιλτιάδη. Ωστόσο, στην μυθοπλασία υπάρχει και η άλλη πλευρά και ο Κωστής Σαββιδάκης φρόντισε να μας την φανερώσει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram
Αυτό είναι το πλάνο από την δραματική σκηνή, έτσι όπως την είδαμε στις Άγριες Μέλισσες, στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν…

…και αυτή είναι η φωτογραφία που έβγαλαν όλοι οι ηθοποιοί όταν έκλεισαν οι κάμερες…

Όλοι οι συντελεστές στις Άγριες Μέλισσες, μέσα στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να περνούν καλά και να κάνουν πλάκα ανάμεσα στις λήψεις. Έτσι, το στιγμιότυπο της κηδείας της Ανέτ και του Μιλτιάδη, ήταν το καταλληλότερο για μια οικογενειακή φωτογραφία, πριν διακόψουν για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το πρόσωπο που έρχεται στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες για να αναστατώσει την Ελένη και τον Λάμπρο

 

Στον νέο κύκλο θα δούμε να φτάνει στο Διαφάνι ένας χαρακτήρας που υπάρχει στο βιβλίο Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα: ο πρώτος… επίσημος αρραβωνιαστικός της Ελένης. Πώς ακριβώς είχε μπει στη ζωή της, πώς τον αρραβωνιάστηκε η Ελένη ενώ η καρδιά της ανήκε πάντα στον Λάμπρο, αλλά και πώς είχε αντιδράσει ο ίδιος ο Λάμπρος αναφέρονται λεπτομερώς στο βιβλίο.


Ένας ακέραιος χαρακτήρας, που μπαίνει δυναμικά στον 3ο κύκλο και θα αναστατώσει το ζευγάρι και όχι μόνο…
Σύμφωνα με το βιβλίο, πρόκειται για τον Ζάχο Λυκογιάννη, γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε πολύ στην Ελένη μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η Μάρω βοηθούσε την Ελένη, όχι μόνο με τα μαθήματα του σχολείου, αλλά τη δίδαξε να βασίζεται και στις δυνάμεις της, να πιστεύει στον εαυτό της…
Ο Ζάχος, με ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, οφείλει τη ζωή του στον Λάμπρο και την Ελένη κι αυτό δεν το ξεχνά. Επίσης, ήταν κρυφά ερωτευμένος με την Ελένη, αλλά δεν τολμούσε να της πει το παραμικρό, γιατί ήξερε τη λατρεία της για τον Λάμπρο.

Όταν όμως ο Λάμπρος, ως φοιτητής και αργότερα νεαρός δάσκαλος, βγήκε από τη ζωή της Ελένης, γιατί έτσι του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, τότε ο Ζάχος αποκάλυψε στη φίλη του τα πραγματικά του αισθήματα… Και η Ελένη αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί! Δεν παντρεύτηκαν γιατί ο Ζάχος, ως νεαρός στρατιωτικός, θα έπαιρνε μετάθεση σε νησί και η Ελένη δεν ήθελε να αφήσει το Διαφάνι.
Τώρα, όμως, ο Ζάχος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες.

Όπως γράφει το περιοδικό Τηλεθεατής, η παραγωγή δεν έχει κλείσει ακόμα τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει, περνά όμως από κάστινγκ πολλά «άφθαρτα» στην μικρή οθόνη πρόσωπα, που προέρχονται από το θέατρο.

Χamos

Εικόνες σοκ στην Αυστραλία: 54χρονος παρενοχλεί σεξουαλικά 13χρονη σε ασανσέρ (ντοκουμέντο)

sok

Survivor spoiler 4/6: Χαμός στην ακτή …