Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος με εκπλήξεις

… Ο Ακύλας θα είναι αμείλικτος στο Διαφάνι

agries-melisses:-o-tritos-kyklos-me-ekplikseis-–-o-akylas-tha-einai-ameiliktos-sto-diafani

Στην εποχή της Χούντας θα μπουν ιστορικά οι Άγριες Μέλισσες στον τρίτο κύκλο με τον Ακύλα Μεγαρίτη να παίζει κομβικό ρόλο. Τι θα κάνουν Δούκας και Μυρσίνη.

Η αυλαία του δεύτερου κύκλου των Άγριων Μελισσών έπεσε χθες με δραματικό τρόπο και ήδη όλοι περιμένουν τον τρίτο κύκλο.

Στον τρίτο κύκλο δεν θα υπάρξει χρονικό άλμα ετών, αλλά φυσική συνέχεια μερικών μηνών. Καθώς ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967, λίγες ημέρες πριν από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επιβολή της χούντας στη χώρα μας.

Επιπλέον, στις «Άγριες Μέλισσες», η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει, εκτός όλων των άλλων, και πολιτικό πρόσημο. Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα.

Δούκας και Μυρσίνη Σεβαστού, εκτοπισμένοι πια στην Λάρισα, προσπαθούν να καλύψουν όλα τα ίχνη τους και να μην κατηγορηθούν για τίποτα σε σχέση με τα ειδεχθή …

εγκλήματα που έπραξαν ενώ στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου έκανε την είσοδό του στην σειρά, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος συνομιλεί με τον Μελέτη.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό των «Αβάντων», της οργάνωσης που όπως έχει φανεί στην ιστορία μάχεται τον κομμουνισμό και έχει εθνικιστικές ιδέες και θα έχει κομβικό ρόλο στον τρίτο κύκλο.

Ο τρίτος κύκλος σίγουρα λοιπόν θα κρύβει πολλές εκπλήξεις καθώς ο Ακύλας θα είναι αμείλικτος απέναντι στο Διαφάνι.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις …

giati-oi-agries-melisses…-legontai-agries-melisses;-dyo-skines-dinoun-eksigisi

Γιατί οι Άγριες Μέλισσες… λέγονται Άγριες Μέλισσες;