Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο θάνατος του Γραμματικού στη σειρά

Χamos

Μία θλιβερή εξέλιξη θα ακολουθήσει στην αγαπημένη μας σειρά.

Ο Αλέξης Γραμματικός πεθαίνει στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες, με τον θάνατό του να στιγματίζει τους πρωταγωνιστές. Είναι μία ανατροπή που κανείς δε περίμενε, καθώς είναι ένας χαρακτήρας πολύ αγαπητός και δίκαιος απέναντι σε όλους. Αυτή η καλοσύνη του, όμως, θα είναι και η καθοριστική για τη ζωή του.

Στη συνέχεια της σειράς, θα δούμε τον Αλέξη να “εισχωρεί” σε θέματα που αφορούν φασιστικές οργανώσεις και εγκληματικές ενέργειες. Παρατηρώντας πως και ο Μελέτης είναι μέλος σε μία από αυτές, εξοργίζεται ακόμη περισσότερο που άφησε τους Σεβαστούς να κάνουν ότι θέλουν, όσο ήταν με την Πηνελόπη. Επιπλέον, ο θάνατος του πατέρα του από τέτοια άτομα, του δημιουργεί πόνο και επιθυμία για εκδίκηση.

Η εμπλοκή του σε αυτές τις οργανώσεις θα φέρει και το τέλος του πρωταγωνιστή. Ο Αλέξης Γραμματικός πεθαίνει άδοξα στον δεύτερο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τον θάνατο αυτό να προκαλεί βαθύ πόνο στην Πηνελόπη. Τα μέλη των οργανώσεων αποφασίζουν να τον “βγάλουν από τη μέση”, διότι ξέρει πολλά. Πριν τους οδηγήσει στη φυλακή, θα οδηγηθεί ο ίδιος στον θάνατο.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή Ευτυχείτε, οι κηδείες στο Διαφάνι θα είναι τρεις. Ο Μάνος Βόσκαρης θα κρεμαστεί στις φυλακές, ενώ είναι πολύ πιθανό να αυτοκτονήσει και ο Μιλτιάδης, μετά τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Αλέξης Γραμματικός πεθαίνει από τα χέρια άλλων, στις Άγριες Μέλισσες, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο εξελίξεων για την τρίτη σεζόν.

syngnomi-me-politiko-minyma-apo-ti-chatzisofia-stous-neous

News: Συγγνώμη με πολιτικό μήνυμα από τη Χατζησοφιά στους νέους

Ανέκδοτο: Μαζεύοντας … σαλιγκάρια …! Τρελό γέλιο