Άγριες Μέλισσες: Ο Σαραντόπουλος διεκδικεί ερwτικά την Ουρανία

Χamos

Έξαλλος θα γίνει ο Κυριάκος, τις επόμενες μέρες στο Διαφάνι. Ο Σαραντόπουλος προσεγγίζει ερwτικά την Ουρανία, στις Άγριες Μέλισσες, με την πρωταγωνίστρια να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Αρχικά, οι προθέσεις του δε γίνονται τόσο αισθητές, καθώς όλοι τον θεωρούν έναν καλό και ανοιχτοχέρη άνθρωπο.

Ο Σαραντόπουλος φροντίζει ώστε να μη λείπει τίποτα από την Ουρανία και τη μικρή της βιοτεχνία. Δίνει ένα μεγάλο μερίδιο χρημάτων, με τις κοπέλες να δημιουργούν εξαιρετικά φορέματα. Μάλιστα, δε διστάζει να μυήσει την Ουρανία στον χώρο της μόδας και της καλής κοινωνίας, προσκαλώντας τη σε διάφορες εκδηλώσεις και μπουτίκ.

Ουρανία και Κυριάκος διχάζονται
Ο Σαραντόπουλος θα εκμεταλλευτεί την κρίση που περνάει η Ουρανία και ο Κυριάκος, στις Άγριες Μέλισσες, με τον χειρότερο τρόπο. Ο Κυριάκος ζηλεύει αφόρητα το νέο επιχειρηματία και δε διστάζει να το δείξει. Η Ουρανία παύει να έχει χρόνο για εκείνη και τον σύζυγό της, με αποτέλεσμα αυτό να κάνει ακόμη πιο έξαλλο τον πρωταγωνιστή.

Αυτό δίνει την αφορμή στον επιχειρηματία να προσεγγίσει ακόμη πιο έντονα την Ουρανία. Εκείνη γοητεύεται, αλλά ταυτόχρονα ανησυχεί. Φοβάται πως θα χάσει την μεγάλη ευκαιρία που της έχει δώσει, εάν του μιλήσει ή του φερθεί απότομα. Ο Σαραντόπουλος δείχνει ενθουσιασμένος με την Ουρανία και την διεκδικεί ασύστολα, στις Άγριες Μέλισσες.

Το γεγονός αυτό θα βγάλει εκτός εαυτού τον Κυριάκο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi, θα δημιουργηθεί μία τεράστια ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι. Μάλιστα, όταν ο Σαραντόπουλος προτείνει στην Ουρανία να τον ακολουθήσει στη Ρώμη, ο Κυριάκος θα τα τινάξει όλα στον αέρα!

Χamos

Θρήνος και οργή για τον θάνατο της 30χρονης εγκύου στην Κατούνα –

Πυρά κατά Λιβάνη: Τον έμαθε όλη η χώρα μας με το Survivor! Άμα θέλω να μη συζητάνε κάτι για μένα θα…