Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα

Συγκλονιστική προβλέπεται η συνέχεια στην αγαπημένη μας σειρά. Ύστερα από μία μεγάλη σύγκρουση, ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, παίρνοντας τον μικρό Σέργιο μακριά της. Ένας φαύλος κύκλος εξελίξεων θα ακολουθήσει, με τους πρωταγωνιστές να μπλέκονται σε περίπλοκα μονοπάτια αποκαλύψεων, καταστρέφοντας, έτσι, όλα όσα έχουν χτίσει.

Πίσω από αυτό βρίσκεται η Δρόσω, η οποία μάχεται με κάθε τρόπο για να διεκδικήσει το παιδί. Στο πλευρό της είναι ο Κωνσταντής, ο οποίος συνεχίζει να την υποστηρίζει, πηγαίνοντας κόντρα στην οικογένεια του. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Ο Νικηφόρος μαθαίνει την φρικτή αλήθεια
Πάνω σε έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω, ο Νικηφόρος θα μάθει την φρικτή αλήθεια που θα καθορίσει τη ζωή του. Σύμφωνα με  αποκλειστική πληροφορία του Γιάννη Πουλόπουλου, στις Άγριες Μέλισσες ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα, παίρνοντας της το παιδί.

 

 

 

Ο λόγος; Η Ασημίνα και η Δρόσω ήταν συνεργοί της Ελένης, καθώς μαζί σκότωσαν τον Σέργιο. Αντιμέτωπος με αυτή την σκληρή αποκάλυψη θα έρθει ο Νικηφόρος, ο οποίος θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Ο κόσμος του θα γκρεμιστεί, καθώς η γυναίκα που παντρεύτηκε, είχε σκοτώσει πρότινος τον αδελφό του!

Έτσι, παίρνει τον μικρό Σέργιο και την εγκαταλείπει, όπως παλαιότερα είχε κάνει και η Ασημίνα. Με αυτό τον τρόπο την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα για την συμπεριφορά της, όμως δεν μένει μόνο στην εκδίκηση. Αυτή η αλήθεια θα είναι και η χαριστική βολή που θα δεχτεί το ζευγάρι, με το τέλος της σχέσης τους να πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 112 – Β Κύκλος

Άγριες Μέλισσες: Επεισόδιο 112 – Β Κύκλος

Η ανάρτηση με τη Σμαράγδα Καρύδη ανήμερα της γιορτής της και το δημόσιο σχόλιό της