Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δωροδοκεί τον Κωνσταντή για να αφήσει τη Δρόσω

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο Νικηφόρος δωροδοκεί τον Κωνσταντή για να αφήσει τη Δρόσω

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στις «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο Νικηφόρος έρχεται για άλλη μια φορά σε ρήξη με τον Κωνσταντή.

Μόνο που αυτή τη φορά η ρήξη ανάμεσα τους θα είναι οριστική. Ένας από τους πιο τραγικούς ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος θα προσπαθήσει να δελεάσει τον Κωνσταντή προκειμένου να αφήσει μια για πάντα τη Δρόσω.

Έτσι του κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση προκειμένου να πάψει να στέκεται στο πλευρό της Δρόσως και να πολεμά τον ίδιο με το θέμα του παιδιού. Ο Νικηφόρος του προτείνει να του δώσει ό,τι έχει σε περιουσιακό στοιχείο από την κληρονομιά μαζί με χρήματα. Μάλιστα δε διστάζει να του το αποδείξει και έμπρακτα, ζητώντας του να γίνουν όλα μπροστά σε δικηγόρους.

Ο Κωνσταντής το σκέφτεται, όμως έχει αλλάξει και δεν είναι ο χαρακτήρας που ήταν. Ο έρωτας του για τη Δρόσω τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και έτσι πρόκειται να την προδώσει για ό,τι και αν του τάξει ο Νικηφόρος. Άλλωστε, ο ίδιος έχει στο μυαλό του ότι ο Δούκας είναι με το μέρος του και αυτό φαίνεται να του αρκεί.
serfare.com

Κώστας Δόξας: Μου κάρφωσε στυλό στο κεφάλι, καταγγέλει ο τραγουδιστής για τη σύζυγό του

Γιώργος Κωνσταντίνου: “Την μητέρα μου την ενοχλούσε που δεν την παντρεύτηκε ο πατέρας μου και ήμουν εξώγαμο παιδί”