Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος μαθαίνει την αλήθεια για την Ελένη

March 4, 2021

Απόψε είναι το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τις “Άγριες Μέλισσες” και όπως πάντα αναμένεται η εβδομάδα να κλείσει με ένα μεγάλο “μπαμ”.
Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει τον Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας. Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι.
Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει.
 Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως τον Δούκα ή θα εξαφανιστεί; Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο ταξίαρχος τις ευθύνες του;

Share0

Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική επίσημα ζευγάρι

Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική επίσημα ζευγάρι

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη