Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ομολογεί και ο Μιλτιάδης τον πνίγει

μιλτιαδη; αγριες μελισσες

Όλα τα εγκλήματα έρχονται σταδιακά στο φως. Ο Μιλτιάδης πάντα πίστευε πως ο Δούκας, ο Μελέτης και ο Κωνσταντής σκότωσαν το ίδιο του το παιδί, στις Άγριες Μέλισσες. Σκότωσαν με απάνθρωπο τρόπο τον Γιάννο του.

Μετά την τελευταία εξέλιξη με τον Μιλτιάδη και τον συνεταιρισμό, ο Δούκας έχει βγει εκτός εαυτού.

Συγκεντρώνει τον Μελέτη και τον Κωνσταντή για να βρουν άμεσα μια λύση επί του θέματος, όμως είναι μάταιο. Ο Κωνσταντής, μάλιστα, διαφωνεί κάθετα με το μέτωπο που έχει ανοίξει και αποχωρεί από τη συζήτηση. Δε θέλει να αναμειχθεί στα καταστροφικά σχέδια του πατέρα του και ακολουθεί τα βήματα του Νικηφόρου, με τον Δούκα να φωνάζει πως ο ιός Νικηφόρος μόλυνε τα παιδιά του.

Έτσι, ο Μιλτιάδης βρίσκεται απέναντί τους, έτοιμος να τα διαλύσει όλα. Η οργή των Σεβαστών είναι μεγάλη, με τον Μελέτη να φτάνει στα άκρα. Στόχος του είναι να βγάλει εκτός εαυτού τον θείο του, αποδεικνύοντας πως χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24 και της Γ. Παπανικολάου, ο Μελέτης ψιθυρίζει στο αυτί του θείου του:

“Ο Γιάννος τα έκανε πάνω του πριν τον σκοτώσω”

Ο Μιλτιάδης εξοργίζεται, όσο ο Μελέτης υπερηφανεύεται για αυτόν τον φόνο, στις Άγριες Μέλισσες. Τον αρπάζει από το λαιμό, με το μάτι του θολωμένο από μίσος και αγανάκτηση. Επιχειρεί να τον σκοτώσει πνίγοντάς τον, όμως όλοι τους χωρίζουν. Ο Μελέτης ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Τον προκάλεσε μπροστά σε κόσμο, με τον Μιλτιάδη να φαίνεται ο τρελός της υπόθεσης.

istoriko-chamilo-stis-scheseis-tourkias-–-evropaikis-enosis

News: Ιστορικό χαμηλό στις σχέσεις Τουρκίας – Ευρωπαϊκής Ένωσης

farma:-apochorise

Φάρμα Spoiler 23/4: Ο κακός χαμός στο κτήμα