Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας μαθαίνοντας πως ο Σωκράτης είναι αυτός που στιγμάτισε για πάντα τη ζωή της αδελφής του καταρρέει. Ωστόσο, είναι αποφασισμένος να τον εκδικηθεί για τον πόνο που προκάλεσε στην Ανέτ και κατ’ επέκταση στην οικογένειά τους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δηλητηριάζει τον Θέμελη

Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Θέμελης έρχεται αντιμέτωπος με το πιο αδίστακτο πρόσωπο του Σεβαστού και έχει ένα τραγικό τέλος από τα χέρια του. Ο Δούκας τού ζητάει να συναντηθούν για να συζητήσουν για την επαγγελματική συνεργασία τους. Τα σχέδιά του, όμως, είναι πιο σκοτεινά. Χωρίς να το καταλάβει ο Σωκράτης, ο Δούκας τον δηλητηριάζει, όπως ακριβώς έκανε με τον Γιώργη Σταμίρη.

Ο Σωκράτης, λίγη ώρα αργότερα, αφήνει την τελευταία του πνοή και ο Δούκας ικανοποιημένος που εκδικήθηκε τον βιαστή της Ανέτ επιστρέφει στο Διαφάνι, αφού πρώτα προσπαθεί να σβήσει όλα τα ίχνη του. Οι ώρες, όμως, περνούν και η Δόμνα ψάχνει τον πατέρα της, που έχει εξαφανιστεί. Ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τη συνάντησή τους. Η αγωνία της Δόμνας, όμως, κορυφώνεται και τις επόμενες ώρες οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται. Η Αστυνομία τής ανακοινώνει πως ο πατέρας της εντοπίστηκε νεκρός.

Ο θάνατός του πέφτει σαν βόμβα σε όλους και δημιουργεί πολλά ερωτήματα, αν και η Δόμνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. Ο Δούκας συμπαραστέκεται στην κοπέλα, που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει. Από την άλλη, ο Μελέτης έχει ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ στη συνέχεια μαθαίνει πως ο Δούκας γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο θέμελης.

Παράλληλα, ο Σεβαστός προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του και αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της. Εκείνη είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαια πράξη του, αλλά δεν μπορεί να τον καταδώσει, καθώς το έκανε για να υπερασπιστεί την τιμή της. Ωστόσο, ο Μελέτης, η Μυρσίνη, αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες καθώς η Δόμνα ενημερώνεται πως ο πατέρας της δεν πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά δηλητηριάστηκε.

Η κοπέλα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της για τη δολοφονία του θέμελη, ενώ εκείνος είναι είναι σίγουρος πια πως ο Δούκας μπλέκετε σε αυτή την δολοφονία.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος μαθαίνει την αλήθεια για την Ελένη

Σάκης Τανιμανίδης: Τα ονόματα των διδύμων και το μήνυμα στα ζευγάρια που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδί