Άγριες Μέλισσες: Ο Αγγελιοφόρος του Βόσκαρη στο Διαφάνι σπείρει πανικό

agries-melisses:-o-angelioforos-tou-voskari-sto-diafani-speirei-paniko

Ο Βόσκαρης ετοιμάζεται για την χαριστική του βολή στις Άγριες Μέλισσες, στην οποία θα βοηθήσει σημαντικά και ο δικηγόρος του, μέσω ενός ταξιδιού στο Διαφάνι.

Ο πρωταγωνιστής θα καταφέρει να επικοινωνήσει με την μοναχή Ευσεβία, η οποία θα μοιραστεί μαζί του όλα τα μυστικά του παρελθόντος. Ο Μάνος θα μάθει για πρώτη φορά την ιστορία των ανθρώπων που τον έφεραν στον κόσμο.

Θα μάθει πως η μητέρα του δεν σκότωσε ποτέ τον πατέρα του, αλλά πήρε πάνω της τον φόνο, διότι ήθελε πολύ να τον φέρει στον κόσμο. Υπαίτιος για όλα ήταν ο Σεβαστός και αυτό είναι κάτι που ο Δούκας γνώριζε πολύ καλά. Ο Βόσκαρης πέρασε όλη του τη ζωή φιλώντας τα χέρια του ανθρώπου που σκότωσε τον πατέρα του.

Το άτομο που επισκέπτεται το Διαφάνι
Το μίσος του φουντώνει ξανά, όχι όμως για την οικογένειά του. Ο στόχος του είναι οι Σεβαστοί, οι οποίοι τον ξεγέλασαν με τον χειρότερο τρόπο. Παρόλο που είχε υποσχεθεί πως δε θα πρόδιδε ποτέ τον Δούκα, πλέον, ήρθε η στιγμή να το κάνει. Έτσι, ο Βόσκαρης και ο δικηγόρος του, στις Άγριες Μέλισσες, ετοιμάζουν την καταστροφή των Σεβαστών στο Διαφάνι.

Ο Βόσκαρης στέλνει από τις φυλακές τον δικηγόρο του, ο οποίος -σύμφωνα με το TiVi- επισκέπτεται τους Σεβαστούς.

 

 

Εκεί, τους ενημερώνει πως το θέμα αυτό θα φτάσει δικαστικά, με παρούσες τις αδελφές Σταμίρη. Όταν ο Βόσκαρης μαθαίνει πως ο δικηγόρος του έριξε την “βόμβα” στο Διαφάνι, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει οριστικά τις Άγριες Μέλισσες…

Χamos

Οι αθλητικές μεταδόσεις 29-4-2021

Χamos

Βρετανία: Θα μειώσει κατά 85% τη βοήθεια προς το Ταμείο του ΟΗΕ για τον Πληθυσμό