Άγριες Μέλισσες: Νέος κύκλος αίματος ανοίγει στο Διαφάνι

agries melisses

Όσα θα δούμε σήμερα

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να προστατεύσουν τον Μιλτιάδη. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδερφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δεν θα είναι πια ίδιες.

Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει, καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά, ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδια τους έγκαιρα…

Πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ ορισμένοι ήρωες από το Διαφάνι δεν θα ζήσουν για να δουν την τρίτη σεζόν. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», η Ελένη δέχεται ένα μήνυμα από τον Μάνο Βόσκαρη να τον επισκεφθεί στη φυλακή.

Αρχικά, αμφιταλαντεύεται. Τελικά, αποφασίζει να τον δει. Πηγαίνει στη φυλακή, κι εκεί την περιμένει ένα μεγάλο σοκ. Ο Μάνος Βόσκαρης της αποκαλύπτει πως ο πατέρας της, Γιώργος Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα, αλλά δολοφονήθηκε με δηλητήριο από τον Δούκα και τον Σέργιο Σεβαστό.

Η Ελένη καταρρέει, χάνει τον κόσμο της, είναι σε πολύ ισχυρό σοκ. Αποφασίζει να μην αποκαλύψει τίποτα, ούτε στις αδερφές της, ούτε στον Λάμπρο και αρχίζει να καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης. Θέλει να τελειώσει τον Δούκα και να ταπεινώσει, να εξευτελίσει την οικογένεια των Σεβαστών.

Έρχεται μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ελένης και του Δούκα.

Χamos

Πλησιάζει στη «βόμβα» Φιλίποβιτς ο Ολυμπιακός

showbiz

Survivor 4 : Η σπόντα της Άννας Μαρίας Βέλλη στη παραγωγή