Άγριες Μέλισσες spoiler: Μυρσίνη και Ακύλας Μεγαρίτης θα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους

agries melisses

Πολλά γράφονται για τη σχέση που θα αναπτύξουν η Μυρσίνη και ο Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες. Οι δύο αυτοί πρωταγωνιστές θα έρθουν πολύ κοντά, με τις δύο οικογένειες να μοιράζονται πολλά μυστικά και ψέματα του παρελθόντος. Πράγματι, η Μυρσίνη και ο Ακύλας Μεγαρίτης θα αποκτήσουν πολλά κοινά, με μία δυνατή φιλία να ξεκινάει.

Άγριες Μέλισσες νέα: Μυρσίνη και Ακύλας Μεγαρίτης θα αποκτήσουν πολλά κοινά

Ο Μελέτης θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των δύο οικογενειών. Υποστηρίζοντας τον Ακύλα στα νέα του βήματα στο Διαφάνι, αποφασίζει να στηρίξει το πρώην αφεντικό και θείο του, φέρνοντάς τον κοντά στο νέο του αφεντικό. Έτσι, τα πράγματα και οι σχέσεις των ηρώων δε θα αργήσουν να μπλεχτούν. Ποιο θα είναι το σχέδιο του Ακύλα και της Μυρσίνης;

Η πρώτη συνάντηση θα φέρει μεγάλη σύγχυση. Ο Δούκας θα δει μετά από πολλά χρόνια την Ζωή Μεγαρίτη, με τις αναμνήσεις να κυριεύουν την ψυχή του. Οι δυο τους είχαν αναπτύξει μία έντονη σχέση στο παρελθόν, η οποία δε θα αργήσει να έρθει στο φως. Η Μυρσίνη και ο Ακύλας δε θα αργήσουν να αντιληφθούν πως κάτι πηγαίνει στραβά με τους συζύγους τους.

Η ζήλια θα ξεκινήσει.

Ο στόχος, όμως, υπερτερεί. Ο Δούκας θέλει να αποκτήσει ξανά όλα όσα έχασε, με αποτέλεσμα να διατηρεί τις φιλικές σχέσεις με τον Ακύλα.

Αντίστοιχα, η Μυρσίνη θέλει να καταστρέψει τις Σταμίρη, με τον Ακύλα να την στηρίζει σε αυτό. Άλλωστε, θέλει και ο ίδιος να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του.

Έτσι, τα ζευγάρια αυτά θα διχαστούν.

Αποκαλύψεις από το παρελθόν θα έρθουν στο φως, με την Ζωή Μεγαρίτη να ξεδιπλώνει έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Ακύλας Μεγαρίτης και Μυρσίνη γίνονται ένα στις Άγριες Μέλισσες, με μία νέα και πολύ περίεργη σχέση να δημιουργείται…

 

sports

Ζβέρεφ: Εντάξει, το καταλάβαμε ότι ο Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά

tv news

Tv News: Τα ριάλιτι και τα σόου που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν