Άγριες Μέλισσες: Μία επανασύνδεση και ένας χωρισμός στον τρίτο κύκλο της σειράς

Τα πάνω κάτω θα έρθουν την τρίτη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες»…

Άγριες Μέλισσες:

Τα πάνω κάτω θα έρθουν την τρίτη σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες». Από τα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου έχουμε καταλάβει ότι τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στο Διαφάνι, αφού δύο εκ των αδελφών Σεβαστού, ο Μιλτιάδης και η Ανέτ θα πεθάνουν και θα μείνει μόνος του ο Δούκας.

Άγριες Μέλισσες: Μία επανασύνδεση και ένας χωρισμός στον τρίτο κύκλο της σειράς

Τα μεγάλα μυστικά των δύο οικογενειών αποκαλύφθηκαν, αφού και η Ελένη έμαθε ότι ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της, όπως και η Μυρσίνη άκουσε ότι τον γιο της τον Σέργιο τον σκότωσαν και οι τρεις αδελφές.

Οι αποκαλύψεις αυτές θα ταράξουν συθέμελα όχι μόνο τις σχέσεις των δύο οικογενειών, αλλά και των ζευγαριών.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος θα βρει τον Κωνσταντή και τη Δρόσω χωρισμένους. Παρόλο που η σχέση τους αποδείχτηκε δυνατή και ο Κωνσταντής κατάλαβε τη Δρόσω όταν έμαθε από τον Νικηφόρο ότι σκότωσε μαζί με τη Λενιώ και την Ασημίνα τον αδελφό του που πήγε να τη βιάσει, δεν θα κάνει κι εκείνη το ίδιο.

Όταν θα μάθει ότι ο Κωνσταντής συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου θα ταραχτεί τόσο πολύ που θα απομακρυνθεί από κοντά του.

Αντιθέτως, ο Νικηφόρος θα προσεγγίσει ξανά την Ασημίνα. Παρόλο που αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και έφτασαν στα δικαστήρια για την επιμέλεια του παιδιού, ο χρόνος θα γιατρέψει τις πληγές τους. Με αφορμή το καλό του Σέργιου θα επιχειρήσουν να δώσουν τέλος στη δικαστική διαμάχη και σιγά- σιγά θα έρθουν πιο κοντά.

Ειδικά, όταν ο Δούκας θα πάει με τη μεριά των Χουντικών και η Ελένη με τον Λάμπρο θα βρεθούν εξόριστοι στη Λέρο, ο Νικηφόρος θα σταθεί δίπλα τους και κόντρα στον πατέρα του. Η κίνησή του αυτή θα τον φέρει ξανά κοντά με την Ασημίνα, που δεν σταμάτησε ποτέ να έχει αισθήματα για εκείνον.

Pop up: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άνοιξε την ζωντανή εκπομπή με Snik

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Μιλτιάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Μιλτιάδης ενώνουν τις δυνάμεις τους