Άγριες Μέλισσες spoiler 17/5: Μάνος Βόσκαρης … Συγγνώμη Ελένη

αγριες μελισσες

Ο Βόσκαρης και η Ελένη πραγματοποιούν μία τελευταία συνάντηση στη φυλακή, η οποία θα αλλάξει τα πάντα, στις Άγριες Μέλισσες.

Για πρώτη φορά, ο αδίστακτος κακοποιός θα ανοίξει τα χαρτιά του στη γυναίκα που βασάνισε όσο καμία, στην Ελένη Σταμίρη. Το μίσος του για εκείνη έχει σβήσει, από τη στιγμή που μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη μητέρα του.

Το όνομά της του θύμιζε το έγκλημα της δικής του Ελένης, η οποία έφυγε άδοξα, χωρίς να βρει το θάρρος να πει στο παιδί της την αλήθεια. Ο Βόσκαρης, όσο ζούσε τη μισούσε με όλο του το είναι. Έτσι, το μίσος αυτό μεταφέρθηκε και σε άλλες γυναίκες και, ειδικά, στην Ελένη. Στο τέλος, όμως, όλα αλλάζουν ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Ένα πονεμένο “συγγνώμη”
Σύμφωνα με το TV24 για τις Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης καλεί την Ελένη στη φυλακή. Εκείνη, αν και διστάζει, αποφασίζει να τον επισκεφτεί από περιέργεια κι ανησυχία. Ο Βόσκαρης της μιλάει για τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη, τονίζοντας πως τον σκότωσαν ο Δούκας με τον Σέργιο.

Ενώ η Ελένη αρνείται να το πιστέψει, στη συνέχεια φαίνεται να πείθεται.

Ο Βόσκαρης της ζητάει να μην αφήσει άλλο τους Σεβαστούς να καταστρέφουν κόσμο. Της ζητάει να του δώσει το τελειωτικό της χτύπημα, στέλνοντας κι εκείνον στην κόλαση. Όπως, άλλωστε, έκανε και με τον ίδιο.

Στόχος του δεν είναι μόνον η εκδίκηση για το κακό που του έκανε, αλλά και η λύτρωσή του. Η λύτρωση για το κακό που σκόρπισε στην οικογένειά του.

Η Ελένη θολώνει, στις Άγριες Μέλισσες, όταν ο Βόσκαρης της ζητάει συγγνώμη στη φυλακή. Τότε είναι που πείθεται μια και καλή.

Ο Μάνος Βόσκαρης ποτέ, μα ποτέ δε θα έριχνε τον εγωισμό του. Το βλέμμα του βγάζει πόνο, δυστυχία και απόγνωση.

Έτσι, ο κύκλος των δύο ηρώων κλείνει. Η Ελένη τρέχει να φέρει τη δικαιοσύνη, όσο ο Μάνος λέει το δικό του αντίο στη ζωή

survivor

Survivor spoiler 16/5: Έλληνες και Τούρκοι ενώνονται

Χamos

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το τέλος του Στην υγειά μας ρε μικρά παιδιά και ο καλλιτέχνης απωθημένο