Άγριες Μέλισσες – Λευτέρης Χαρίτος: Έχω κλάψει πολύ στα τελευταία επεισόδια – η Τρίτη σεζόν είναι μια άλλη σειρά

Χamos

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο «Πρωινό» για την «υπερπαραγωγή» των δύο τελευταίων επεισοδίων της σεζόν και τον ρόλο – αίνιγμα του Αιμίλιου Χειλάκη.

Η κάμερα του «Πρωινού συνάντησε τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη των «Άγριων Μελισσών» σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων που ολοκληρώθηκαν για να του αποσπάσει πληροφορίες για την τρίτη σεζόν της σειράς.

Εμφανώς κουρασμένος από τα πολύωρα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης δήλωσε για τα επεισόδια που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις οθόνες μας.
«Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει ποτέ τέτοια γυρίσματα στις “Μέλισσες” και γενικά μπορώ να πω σπάνια έχω δει τέτοια γυρίσματα στην ελληνική τηλεόραση -από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πως έχουν βγει θα το κρίνει ο κόσμος… Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση… Έχω κλάψε στο μοντάζ πάρα πολύ» είπε ο σκηνοθέτης, ο οποίος περιμένει πως και πως την διακοπή των γυρισμάτων για μερικές εβδομάδες για να ξεκουραστεί τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν έχω κοιμηθεί. Έχω αναλάβει τα περισσότερα γυρίσματα, που συνήθως δεν έκανα τόσα πολλά, αλλά ταυτόχρονα κάνω και το μοντάζ, έχουμε γράψει πρωτότυπη μουσική για μεγάλο μέρος.

»Αλλά τα τελευταία γυρίσματα έχουν εφέ, έχουν φωτιές, έχουν πυροβολισμός, έχουν πολλά πράγματα» τόνισε ο σκηνοθέτης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους σεναριογράφους της σειράς.

«Η Μελίνα και ο Πέτρος μας έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ. Είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα: μακιγιάζ, μαλλιά, ρούχα, εφέ, το σκηνοθετικό κομμάτι, μουσική, μοντάζ».

Για τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον ήρωα που υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, τον οποίο θα δούμε για λίγο στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, όμως θα παίξει καίριο ρόλο στις εξελίξεις της επόμενης σεζόν, ο Λευτέρης Χαρίτος σημείωσε:
«Με τον Αιμίλιο Χειλάκη γνωριζόμαστε από παλιά γιατί είμαστε της ίδια γενιάς. Κάναμε το πρώτο μας γύρισμα και πήγε πολύ καλά. Ο ρόλος του είναι ακόμα πιο κακός από του Μπισμπίκη και του Κακκούρη. Είναι χειρότερος γιατί δεν φαίνεται από την αρχή. Ο Αιμίλιος είναι αυτή η πολύ ευγενική παρουσία, έχει παιδεία – ο ρόλος εννοώ- είναι ένας πολύ γοητευτικός άνδρας που κρύβει πολλά».

Και για το τέλος ο σκηνοθέτης μας επιφύλαξε μια εκτίμηση για τον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών». «Διαβάζοντας το σενάριο της τρίτης σεζόν, είναι, κατά μία έννοια, μια άλλη σειρά» είπε ο σκηνοθέτης, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα ότι τα νέα επεισόδια θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

.

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Βόλος: Σκότωσε γάτα και μετά την πέταξε στα σκουπίδια – Συνελήφθη 88χρονος

Χamos

Survivor spoiler 01/06: Ποιος θα αποχωρήσει