Άγριες Μέλισσες: Η Ζορζέτ προτείνει μία συμβιβαστική λύση

Άγριες Μέλισσες: Η Ζορζέτ προτείνει μία συμβιβαστική λύση

Άγριες Μέλισσες: Οι ευχάριστες μέρες στο Παρίσι δε διαρκούν για πολύ. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος καλούνται να λάβουν μία κρίσιμη απόφαση, με την Ζορζέτ να επεμβαίνει, βοηθώντας το ζευγάρι με τον δικό της τρόπο, στις Άγριες Μέλισσες. Το τηλεφώνημα της Ελένης δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην πρωταγωνίστρια. Παρόλο που η ίδια ξεκαθαρίζει πως δε θα επιστρέψει, οι ενέργειες της Δρόσως είναι πιεστικές.

Άγριες Μέλισσες: Η Ζορζέτ προτείνει μία συμβιβαστική λύση

Σε συνδυασμό με όλα αυτά, ο μικρός Σέργιος δυσανασχετεί με την διαμονή τους στη νέα τους οικεία. Δείχνει αρκετά προβληματισμένος και λυπημένος που δε θα δει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα στο Διαφάνι. Σε αυτό παίρνει θέση η Ζορζέτ, η οποία παρέχει συμβουλευτική βοήθεια στο ζευγάρι, αλλά και στο παιδί. Πώς θα διαμορφωθούν οι επόμενες μέρες στο Παρίσι;

Η εμφάνιση της Ζορζέτ, στις Άγριες Μέλισσες, δίνει μεγάλη χαρά στην Ασημίνα, αλλά και στον Σέργιο. Μαζί περνούν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, με τον μικρό να ξεχνιέται γρήγορα. Η Ζορζέτ είναι πρόθυμη να βοηθήσει με κάθε τρόπο να γίνει, όσο το δυνατόν πιο εύκολη η διαμονή τους στη νέα αυτή πόλη.

Βρίσκεται στο πλευρό της Ασημίνας, σαν μία πολύ καλή φίλη. Παρά το ιδιαίτερο δέσιμό της με τον Νικηφόρο, καταλαβαίνει πως η σύζυγός του την χρειάζεται περισσότερο. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να πετάει στα σύννεφα και να ενθουσιάζεται με τη νέα του ζωή, χωρίς να δίνει σημασία στα πραγματικά προβλήματα που έχουν αφήσει πίσω.

Μετά τα σκληρά λόγια της Ελένης, στις Άγριες Μέλισσες, η Ασημίνα προβληματίζεται και η Ζορζέτ τρέχει να δώσει τη λύση. Προτείνει να βρεθεί μια άμεση και συμβιβαστική λύση με την Δρόσω, προτού η κατάσταση φτάσει στα άκρα. Η Ασημίνα φαίνεται σκεπτική από τα λόγια της και εκφράζει τις ανησυχίες της στον Νικηφόρο.

Εκείνος, δέχεται με χαρά τις συμβουλές της φίλης του, αλλά αρνείται πεισματικά να τις ακολουθήσει. Η νέα τους ζωή είναι πλέον το Παρίσι και καλά θα κάνουν να το δεχτούν και η Ασημίνα, αλλά και το παιδί. Η Ζορζέτ παρακολουθεί τις εξελίξεις ανήμπορη να πείσει τον καλό της φίλο να αλλάξει μυαλά. Η Δρόσω, όμως, αποφασίζει να πραγματοποιήσει μια επίσκεψη, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση.serfare.com

Survivor Στατιστικά 17/3/21: Η Μαυρίδη εκτοπίζει τον Κοψιδά - Κατσούλης-Ρουμελιώτη

Survivor Στατιστικά διαρροή 17/3/21: Η Μαυρίδη εκτοπίζει τον Κοψιδά – Κατσούλης-Ρουμελιώτη

8 Λέξεις Σήμερα 17/03/21 Επεισόδια 185 Β Κύκλος – Η Σμαράγδα ζητάει από την Κατερίνα να γίνει μάρτυρας

8 Λέξεις Σήμερα 17/03/21: Επεισόδια 185 Β Κύκλος – Η Σμαράγδα ζητάει από την Κατερίνα να γίνει μάρτυρας