Άγριες Μέλισσες: Η σοκαριστική ομολογία που αλλάζει τα πάντα

Άγριες Μέλισσες Σήμερα 02/03/21 Επεισόδιο 101 – Το Διαφάνι περνάει μια μέρα που δε θα μοιάζει με καμία άλλη

Η αποκάλυψη της Ασημίνας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. 
Η ώρα μηδέν φαίνεται ότι έφτασε για τις αδελφές Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η Ασημίνα αποκάλυψε στον Νικηφόρο ότι η ίδια και οι αδελφές της σκότωσαν τον Σέργιο.

Μετά την τελευταία σκηνή του αποψινού επεισοδίου, εξηγούνται κι όλα τα spoiler των προηγούμενων ημερών για την απόφαση του Νικηφόρου να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα. Ο ίδιος θα οδηγηθεί σε ακραίες συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν πλήθος αντιδράσεων. Αρχικά καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και της απαγορεύει να έρθει σε επαφή με τον γιο του. Από το μίσος που τρέφει για τη γυναίκα του, αλλά και τη Δρόσω, δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά και να διακρίνει πως ο μικρός Σέργιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Μυρσίνη πηγαίνει τον Σέργιο κρυφά στην Ασημίνα για να ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη θα φέρει τα πάνω κάτω στα δύο σπίτια, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος πηγαίνει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση και η κατάσταση οδηγείται εκτός ελέγχου. Οι τρεις αδελφές ενημερώνονται πως το δικαστήριο δίνει προς το παρόν την επιμέλεια στον Νικηφόρο και καταρρακώνονται.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος μετά από αυτή την εξέλιξη χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα και είναι τόσο εχθρικός απέναντί της.

Όμως το εκμυστηρεύεται σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα στις Άγριες Μέλισσες.

House of Fame: Σε δύσκολη θέση ο ΣΚΑΪ για τη μουσική ακαδημία

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου θα τραγουδήσει ξανά στον μουσικό διαγωνισμό