Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη Μαρία Πετεβή στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση για τον Μίστερο Μπουφό!

Η Μαρία Πετεβή από τις Άγριες Μέλισσες σε μια ανατρεπτική φωτογράφιση για τον για τον Μίστερο Μπουφό!

Η Μαρία Πετεβή έχει καταφέρει να συγκλονίσει με την μοναδική της ερμηνεία στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες που συνεχίζει να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Η ιστορία από το Διαφάνι διανύει την τρίτη της σεζόν και συνεχίζει να διατηρεί καθηλωμένο το φανατικό της κοινό και ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι και η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την Πηνελόπη.

Εκτός όμως από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Μαρία Πετεβή ξεχωρίζει και στην θεατρική παράσταση Μίστερο Μπουφό κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Άνεσις.

Η συγκεκριμένη παράσταση είναι σε σκηνοθεσία του Νικορέστη Χανιωτάκη και εκτός από την Μαρία Πετεβή πρωταγωνιστούν και οι Jerome Kaluta, Ελίνα Μάλαμα, Δαυίδ Μαλτέζε, Αρετή Πασχάλη, Νίκος Πουρσανίδης αλλά και ως guest star ο Μάκης Παπαδημητρίου.

Πρόκειται για ένα κωμικό μυστήριο που γράφτηκε ο 1969 ως ένας προσωπικός μονόλογος του ίδιου του συγγραφέα Ντάριο Φο και στην παράσταση μπορεί κανείς να απολαύσει δια ζώσης την μοναδική Μαρία Πετεβή, την τηλεοπτική δηλαδή Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός συμμετείχε ίσως και στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση για τον Μίστερο Μπουφό, όπου εμφανίζεται χωρίς μπλούζα, με ένα φίδι στο λαιμό αλλά και κρατώντας ένα κόκκινο μήλο κάτι που υποδηλώνει το προπατορικό αμάρτημα.

Σίγουρα πρόκειται για μια πρωτοποριακή φωτογράφιση, στην οποία δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα η γνωστή ηθοποιός του ΑΝΤ1!

Δείτε την Μαρία Πετεβή για τον Μίστερο Μπουφό:

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Η Μαργαρίτα θα φτάσει σε τεράστιο αδιέξοδο, υποφέροντας από τα χρέη που της άφησε ο Θεοδόσης

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κυριάκος ξεσπάει στην αγαπημένη του Ουρανία, εξαιτίας του Άλκη Σαραντόπουλου!