Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη εκτός εαυτού …

…Το μεγάλο ξέσπασμα

agries-melisses:-i-myrsini-ektos-eaftou-–-to-megalo-ksespasma

Μία συγκλονιστική σκηνή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, στο επόμενο επεισόδιο. Πρωταγωνίστρια σε αυτή θα είναι η Μυρσίνη Σεβαστού, η οποία θα “σηκώσει” όλο το επεισόδιο της Δευτέρας στις πλάτες της, στις Άγριες Μέλισσες. Κι όμως, πολλοί μπορεί να θεωρούσαν τον Δούκα απάνθρωπο και δολοφόνο, όμως η Μυρσίνη μπορεί να τα διαλύσει όλα, καλύτερα από ότι κάνει αυτός τόσο καιρό.

Μόλις το βιβλίο του Νικηφόρου βρεθεί στα χέρια της, όλα θα σκοτεινιάσουν. Η αλήθεια θα ξεσπάσει σαν μία δυνατή βόμβα, φέρνοντας την ολέθρια καταστροφή. Διψασμένη για εκδίκηση, θα βγει στους δρόμους χαμένη. Θα επισκεφτεί τον τάφο του Σέργιου, στον οποίο και θα λυγίσει. Το παιδί της χάθηκε τόσο άδικα, από τρεις γυναίκες που ζουν ελεύθερες.

Η χειρότερη προδοσία για την Μυρσίνη, θα είναι της Ασημίνας. Η γυναίκα που έβαλε στο σπίτι της, με τις ευχές όλων, ήταν μία από τις φόνισσες του γιου της.

Όλα τα κομμάτια του παζλ συνδέονται. Ο Νικηφόρος έκανε στην άκρη αυτόν τον μεγάλο έρωτα, λόγω της φρικτής αλήθειας που έμαθε για τον αδελφό του.

Κι ενώ οι γιοι της θα έπρεπε να είχαν γυρίσει την πλάτη τους στις Σταμίρη, εκείνοι τις υποστηρίζουν και τις προστατεύουν. Αυτό είναι που θα τσακίσει ολοκληρωτικά την πρωταγωνίστρια. Η Μυρσίνη Σεβαστού, όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη, στις Άγριες Μέλισσες.

Παρηγοριά της σε αυτή τη φρικτή αποκάλυψη, θα είναι ο Μελέτης.

sok

Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει στα ζευγάρια στο Διαφάνι …

angeliki:-i-athina-thysiazei-tin-eftychia-tis-gia-tin-angeliki-kai-tin-danai

Αγγελική: Η Αθηνά θυσιάζει την ευτυχία της για την Αγγελική και την Δανάη