Άγριες Μέλισσες: Η μάνα ξεγράφει τον γιο της για πάντα

agries-melisses:-i-mana-ksegrafei-ton-gio-tis-gia-panta

Οι Άγριες Μέλλισες πλησιάζουν σιγά σιγά στο τέλος και του 2ου κύκλου

Η κατάσταση στο Διαφάνι έχει ξεφύγει και ο όλεθρος είναι προ των πυλών

Οικογένειες διαλύοντα, αγαπημένοι πεθαίνουν, μάνες ξεγράφουν τα παιδιά τους

Το τεελυταίο ίσως είναι και το πιο σκληρό

Στα όριά τους έχουν φτάσει οι Σεβαστοί. Ο Δούκας συνεχίζει τα επικίνδυνα σχέδιά του κατά του συνεταιρισμού, με τον ανιψιό του να τον ακολουθεί πιστά. Η Ανέτ, βλέποντας αυτή τη συμπεριφορά στις Άγριες Μέλισσες, απειλεί τον Μελέτη, προκαλώντας την οργή του. Μητέρα και γιος συγκρούονται, με τη ρήξη στη σχέση τους να είναι οριστική.

Πράγματι, όπως αναφέρει το Youfly.com, μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο, οι σχέσεις των δύο ηρώων δε θα φτιάξουν. Ο Μελέτης, μαζί με τους Αβάντες και τον Δούκα, θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος όλων των πρωταγωνιστών. Οι κινήσεις του θα είναι ριψοκίνδυνες, ενώ όλο το Διαφάνι θα στραφεί εναντίον του. Πλέον, ο μοναδικός του σύμμαχος θα είναι ο Δούκας, στον οποίο βρίσκει έναν νέο πατέρα.

Η Ανέτ, παρακολουθώντας την καταστροφή να πλησιάζει, απειλεί τον Μελέτη, δίνοντάς του τελεσίγραφο, στις Άγριες Μέλισσες. Του τονίζει πως εάν δε σταματήσει αυτή την παράνοια με τον Δούκα, θα τον ξεγράψει οριστικά. Εκείνος, φυσικά, εξοργίζεται με τη συμπεριφορά της και την περιφρονεί. Μέλημά του είναι να σταθεί στο πλευρό του θείου του, ο οποίος τον στήριξε μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Έτσι, η Ανέτ μαζεύει όλα της τα πράγματα και τις αναμνήσεις και φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών. Βρίσκει στέγη και παρηγοριά στον Μιλτιάδη, όπου δηλώνει ξεκάθαρα με ποιανού το μέρος είναι. Για εκείνη, αδελφός και γιος έχουν διαγραφεί. Θλίψη, αλλά και οργή πλημμυρίζουν την ψυχή της πρωταγωνίστριας, η οποία ανησυχεί για τα χειρότερα που έρχονται.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του Xamos.gr

Ακολουθήστε τo Xamos.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!

Αναδημοσίευση από το Xamos.gr

Διαβάστε επίσης »

sok

Survivor spoiler 17/5: Ο πρώτος ατομικός αγώνας ασυλίας

to-kouti-tis-pandoras

Το κουτί της Πανδώρας