Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη σημαδεύει τον Δούκα – trailer

Η ώρα της τιμωρία πλησιάζει για τον Δούκα

sok

Η ώρα της τιμωρία πλησιάζει για τον Δούκα στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Ελάχιστα επεισόδια απέμειναν μέχρι το φινάλε του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» την ερχόμενη Παρασκευή 4 Ιουνίου και η ένταση στο Διαφάνι είναι χειροπιαστή.

Στο σημερινό επεισόδιο η Ελένη, μετά από τη συνάντησή της με τον Βόσκαρη, είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του πατέρα της.
Την ώρα που όλο το χωριό είναι συγκεντρωμένο για να απολαύσει τη γιορτή των παιδιών και η Δρόσω, η Ασημίνα και η Μυρσίνη, μαζί με Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Λάμπρο καμαρώνουν τον μικρό Σέργιο, σε μια σπάνια σκηνή συμφιλίωσης, η Ελένη και ο Δούκας είναι εξαφανισμένοι.

Ενώ ο Λάμπρος για πολλοστή φορά αναρωτιέται που βρίσκεται η γυναίκα του, η Ελένη και ο Δούκας κάνουν την εμφάνισή τους αφήνοντας άφωνους τους συγκεντρωμένους.

Χωρίς να τον αφήνει στιγμή από τα μάτια της, σημαδεύοντάς τον με το δίκαννο, η Ελένη οδηγεί τον Δούκα μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος και απευθυνόμενη στον Προύσαλη αποκαλύπτει μπροστά σε όλους την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της.

Ότι δηλαδή ο Γιώργης Σταμίρης δεν πέθανε από την καρδιά του αλλά δηλητηριασμένος από τον Σέργιο Σεβαστό, κατ’ εντολή του Δούκα.

Η Μυρσίνη σπεύδει να πάρει το μέρος του άνδρα της, όμως η σιωπή των χωριανών αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα του τι περνάει από το μυαλό του καθενός.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» που πρόβαλε το «Πρωινό»:

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Αφγανιστάν. Για ιστορικό λάθος προειδοποιούν οι Ταλιμπάν την πρόθεση των Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να διαθέτουν βάση στην περιοχή

survivor spoiler

Survivor Spoiler 26/5: Ο Ατζούν προκάλεσε θερμό επεισόδιο