Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη για σινεμά

Η κατάθεση της Ασπασίας και του αστυνόμου Σπανού στριμώχνει τον Δούκα κι εμπλέκει τους Άβαντες στο επεισόδιο της Τετάρτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Ακύλας εξοργίζεται με τον Θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων. Θα δεχτεί ο Δούκας τη λύση που του προτείνει;

Πέτρος και Ασημίνα μοιράζουν παράνομες εφημερίδες
Ο Πέτρος, με τη βοήθεια της Ασημίνας, μοιράζει παράνομες εφημερίδες όταν αναγκάζονται να κρυφτούν στο μαγαζί του Νικηφόρου, για να διαφύγουν απ’ την αστυνομία.

Θα συλληφθούν;Η Ζωή υποψιάζεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους ήρθαν στο Διαφάνι, ενώ η Ελένη με τις υπόλοιπες γυναίκες σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη

Η Αιμιλία μοιράζει τιμωρίες στα παιδιά, προκαλώντας αναταραχή στις μανάδες τους, κι έρχεται σε σύγκρουση με την αδελφή της, Ζωή, στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Ζάχος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο χωριό και να πείσει την Ελένη για τις ειλικρινείς προθέσεις του, παρά τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Η Δρόσω δέχεται την πρόσκληση του Λευτέρη για σινεμά, αλλά εκεί θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση στο επεισόδιο της Τετάρτης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η Κορίνα υποψιάζεται πως ο Μελέτης κάτι της κρύβει μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και αποφασίζει να το ανακαλύψει.

Spoilers

Εργαζόμενοι ιδιωτικού τομέα. Νέα ΚΥΑ για τα υποχρεωτικά rapid test

Ανέκδοτο: Η τσάντα …! Τρελό γέλιο