Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί

Άγριες Μέλισσες: Ύστερα από σύγκρουση ο Νικηφόρος εγκαταλείπει την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες – Όσα θα δούμε την Τρίτη 23 Μαρτίου.

Άγριες Μέλισσες – Τρίτη 23 Μαρτίου – Επεισόδιο 113: Η Ελένη έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάμπρου. Την ίδια στιγμή, οι αδελφές της βρίσκονται αντιμέτωπες στο Παρίσι. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος αρνούνται πεισματικά να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσως, όμως, εκείνη είναι αποφασισμένη να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Ο Βόσκαρης απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη, ζητώντας τους να τον βοηθήσουν. Ο Δούκας πιέζει τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος βρίσκεται σε δίλημμα. Ένα απειλητικό σημείωμα, που βρήκε η Δόμνα εναντίον του Θέμελη, αναστατώνει την Ανέτ και τον Μελέτη που συνεχίζει να ερευνά την εμπλοκή του Δούκα στη δολοφονία του πατέρα του. Η Ανέτ βασανίζεται από ενοχές. Τα νέα για τον γάμο του Προύσαλη με τη Ρίζω φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα με τον Ευτύχη και τους ανακοινώνουν το σχέδιό τους, ενώ ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες – Τετάρτη 24 Μαρτίου – Επεισόδιο 114: Ο Δούκας στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασμούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγματικό λόγο που ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη, απ’ το ορφανοτροφείο.

Διαφάνι 1920…  Μια πλεκτάνη εις βάρος μιας άτυχης γυναίκας κι ένας φόνος θα γίνουν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών… Στο Παρίσι, ο Νικηφόρος παίζει το δικό του τελευταίο χαρτί, κάνοντας μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Κωνσταντή. Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντής; Η Ασημίνα πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το παιδί και την επιστροφή τους, ύστερα από τη συζήτησή της με τη Δρόσω.

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις από σήμερα έως το τέλος της εβδομάδας στην σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες.

Στα αποκλειστικά πλάνα από τις «Άγριες Μέλισσες» που πρόβαλε σήμερα το «Πρωινό» ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει την Δρόσω να αναχωρήσουν αμέσως για το Παρίσι όπου βρίσκονται ήδη εδώ και κάμποσες ημέρες η Ασημίνα και ο Νικηφόρος με τον μικρό Σέργιο.

Όμως η Δρόσω διστάζει να κάνει το μεγάλο βήμα για το ταξίδι. Η ψυχική κατάσταση της Ελένης από την αρχή της δίκης δεν είναι καλή και φοβάται να την αφήσει μόνη.

Ο Κωνσταντής αντιδρά στην αδράνεια της αγαπημένης του και την πιέζει με αποτέλεσμα εκείνη, έξαλλη, να τον κατηγορήσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της αδελφής της.

Η συνέχεια θα γραφτεί πρώτα στο Παρίσι και μετά στο Διαφάνι.

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα ταξιδέψουν στην γαλλική πρωτεύουσα όπου θα συναντήσουν τα αδέλφια τους και οι συνέπειες της αναμέτρησης που θα ακολουθήσει θα ανατρέψουν ό,τι θεωρούσαν δεδομένο σε αυτή τη ζωή.

Τα δύο ζευγάρια θα επιστρέψουν, όμως ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα έχει πάρει τέλος. Ο Νικηφόρος θα στραφεί δικαστικά εναντίον της συζύγου του στην οποία απαγορεύει να έχει οποιαδήποτε επαφή με το παιδί, προκαλώντας βαθύ πόνο στον Σέργιο και καθολική αγανάκτηση στην οικογένεια των Σεβαστών.

Ακόμα και η Μυρσίνη αντιλαμβάνεται το λάθος στους τρόπους του και επισκέπτεται κρυφά με τον Σέργιο την Ασημίνα.

Η Ανέτ γίνεται συνένοχος του Δούκα, χωρίς να το θέλει και οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι συγκλονιστικές με τον Μάνο Βόσκαρη (ρόλο που ερμηνεύει ο Βασίλης Μπισμπίκης) να πλησιάζει σε ένα τέλος που προκαλεί ανατριχίλα. Τα spoiler περιγράφουν την εξέλιξη της μάχης για τον μικρό Σέργιο. Μια μάχη την οποία, αρχικά, φαίνεται να κερδίζει ο Νικηφόρος.

Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Και τη γυναίκα αυτή θα την «δώσει» ο Δούκας για να βοηθήσει την Ελένη να βάλει στη φυλακή τον βιαστή της. Είναι μία γυναίκα που έχει βιάσει ο Βόσκαρης στο παρελθόν. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος ανακοινώνει σε όλους την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Η Ελένη αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη.

Συναρπαστική θα είναι όλη η εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες» Η Δρόσω αποκαλύπτει τον Κωνσταντίνο ότι η Ελένη βιάστηκε στη φυλακή σπό τον Βόσκαρη και της πήραν το παιδί και ο Κωσταντής δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αλλά «σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια τύχη».

Στο spoiler του «Πρωινού» και του Αλέξη Μίχα μαθαίνουμε ότι θα μας απασχολήσει πολύ η συνέχεια της διεκδίκησης του Σέργιου. Δρόσω Κωνσταντής θα πάνε στο Παρίσι. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα θα επιστρέψουν με τη σχέση τους να έχει τελειώσει. Ο πόλεμος κορυφώνεται και ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση και η Μυρσίνη βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο Στέργιος, παίρνει το μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, ένα σπίτι που η ίδια σιχαίνεται αφού εκεί μέσα σκοτώθηκε ο γιος της ο Σέργιος.

Ο Νικηφόρος κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και θα γίνει χαμός σε όλο το Διαφάνι. Στη συνέχεια μάλιστα ο Νικηφόρος κερδίζει και το πρώτο δικαστήριο στα ασφαλιστικά μέτρα και αυτό δημιουργεί πολλές αντιδράσεις. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου ακόμα και η Αγορίτσα και ο μικρός αντιδρά πάρα πολύ άσχημα στις «Άγριες Μέλισσες».

Σάλος για το γούρι με τη Μαντώ Μαυρογένους

Στο “Παρουσιάστε” οι καρέκλες αρχίζουν να… “τρίζουν”