Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αναζητά συμμάχους – ποιους βρίσκει;

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αναζητά συμμάχους - ποιους βρίσκει;

Άγριες Μέλισσες: Σε δίκη θέλει να φτάσει η Δρόσω την υπόθεση με το παιδί, στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα να αναζητά μάρτυρες υπεράσπισης.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω αναζητά συμμάχους – ποιους βρίσκει;

Απελπισμένη μετά την παράτολμη κίνηση του Νικηφόρου και της Ασημίνας να φύγουν στο Παρίσι, ζητάει την βοήθεια του Κωνσταντή, ο οποίος της την παρέχει άνευ όρων. Νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη, αλλά και στους Σεβαστούς, με τον μικρό Σέργιο να βρίσκεται στη μέση.

Η πρωταγωνίστρια θα βρεθεί σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την αποκάλυψη της δολοφονίας που διέπραξε η Ελένη, η Ασημίνα σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει οριστικά από το Διαφάνι. Πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση;

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα άρθρα και, σύμφωνα με το Tivi, η πρωταγωνίστρια θα έχει ένα δυνατό ξέσπασμα, με αποτέλεσμα να μάθει όλο το Διαφάνι την αλήθεια για την πραγματική μητέρα του Σέργιου. Μπροστά σε αυτό το τρανταχτό γεγονός, η Δρόσω θα αναζητήσεις μάρτυρες υπεράσπισης, στις Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να φτάσει την υπόθεση για το παιδί, σε δίκη.

Έτσι, θα απευθυνθεί στην Ρίζω, αλλά και στον Φανούρη, στους ανθρώπους, δηλαδή, που ήταν παρόντες μπροστά στην γέννα της. Θα τους ζητήσει με βαθύ πόνο στα μάτια, να την υποστηρίξουν στην μεγάλη της απόφαση να κινηθεί νομικά. Μάλιστα, δε θα διστάσει να τους δημιουργήσει ενοχές για την “κάλυψη” που έκαναν στο θέμα αυτό, επί χρόνια.

Η Ρίζω, αλλά και ο Φανούρης, θα βρεθούν σε άσχημη θέση. Αγαπούν το ίδιο τις αδερφές Σταμίρη και δε θα μπορέσουν να διαλέξουν πλευρά. Έχουν δει τόσο την Ασημίνα, όσο και την Δρόσω να μεγαλώνουν παρέα. Όλο το Διαφάνι έχει αγκαλιάσει με πολλή αγάπη τις δύο αδερφές, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιλογή. Μάλιστα, η Ρίζω θα προσπαθήσει να συνετίσει την Δρόσω να λογικευτεί και να αφήσει όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Άλλωστε, εκείνη έδωσε τον γιο της, κανείς δεν της τον πήρε με την βία. Βέβαια, η Δρόσω δε θα το αφήσει έτσι, θα βρει μάρτυρες και θα φτάσει το θέμα με το παιδί, σε δίκη, στις Άγριες Μέλισσες. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα;

serfare.com

Άγριες Μέλισσες: Μαθαίνει το μυστικό και αποφασίζει να δράσει. Θα αναλάβουν τις ευθύνες;

Με ποιον πρώην παίκτη του Survivor ήταν ζευγάρι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;