Άγριες Μέλισσες: Η Δόμνα υποψιάζεται τους Σεβαστούς για τον φόνο

αγριες μελισσες δομνα

Φαίνεται πως η υπόθεση του Θέμελη δε θα κλείσει εύκολα και γρήγορα. Η Δόμνα και ο Μελέτης συναντιούνται ξανά στο Διαφάνι, με την ηρωίδα να προβληματίζεται αρκετά, στις Άγριες Μέλισσες.

Όταν έφυγε οριστικά, έδειξε απαισιόδοξη με την δολοφονία του πατέρα της και δε θελήσει να ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση.

Τώρα, τα γεγονότα αυτά έρχονται ξανά στο φως, καθώς ο Γραμματικός ψάχνει εντατικά τον πραγματικό ένοχο. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, με αποτέλεσμα η υπόθεση αυτή να παραμένει ανοιχτή και περίπλοκη. Η Δόμνα επιστρέφει γεμάτη ενθουσιασμό που θα αντικρίσει ξανά τον αδελφό της, μόνο που η κατάσταση δε θα είναι όπως την περίμενε.

Η στιγμή της συνάντησης
Ο Μελέτης αντικρίζει την Δόμνα στο Διαφάνι, χωρίς η χαρά του να είναι ιδιαίτερα μεγάλη, στις Άγριες Μέλισσες. Όταν εκείνη του ανακοινώνει πως ο ένοχος ίσωε τελικά βρεθεί, ο Μελέτης της ζητάει να μην έχει ελπίδες. Προσπαθεί να καλύψει τον Δούκα και δείχνει κάθετος με την στάση της. Η Δόμνα παρατηρεί πως ο αδελφός της δεν είναι όπως παλιά.

Κάτι άλλαξε στον πρωταγωνιστή. Ενώ της είχε υποσχεθεί πως θα έκανε τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο, τώρα απομακρύνεται από τις έρευνες. Η παρουσία της Δόμνας στο σπίτι των Σεβαστών ταράζει και τον Δούκα, καθώς η παρουσία της ευνοεί όλο και περισσότερο τον Γραμματικό και τις ενέργειές του κατά του.

Στο μεταξύ, η Πηνελόπη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Μελέτης αποτελεί παιδί βιασμού, στις Άγριες Μέλισσες, μια αλήθεια που κινδυνεύει να φτάσει και στην Δόμνα, όσο εκείνη βρίσκεται στο Διαφάνι. Με αυτόν τον τρόπο, η Πηνελόπη δίνει την χαριστική βολή στον πατέρα της, με την οργή του Γραμματικού να γίνεται όλο και μεγαλύτερη για τους Σεβαστούς.

Είναι σίγουρος, πλέον, πως κάτι ύποπτο και σκοτεινό κρύβει η οικογένεια.

υποψηφιος για αποχωρηση

Survivor spoiler 10/6: Ποιος παίκτης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο με αγριογούρουνο στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο με αγριογούρουνο στο κέντρο της πόλης