Άγριες Μέλισσες: Η χαρά της Ελένης με την καταδίκη του Βόσκαρη θα κρατήσει πολύ λίγο

Άγριες Μέλισσες: Ανατροπή με το τέλος του Βόσκαρη

Οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι δυνατές συγκινήσεις είναι αυτά που έχουν κάνει τις Άγριες Μέλισσες την πιο δημοφιλή σειρά. Στο αποψινό επεισόδιο τα βλέμματα είναι στραμμένα στη δίκη του Βόσκαρη αλλά και στο διαζύγιο που ζητάει ο Νικηφόρος από την Ασημίνα.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του; Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη.

Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή και εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία.

 

 

Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού

Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η...ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!!

Ελένη Μενεγάκη: Η ΒΟΜΒΑ του αιώνα! ΒΡΕΘΗΚΕ η…ΧΑΜΕΝΗ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ της Ελένης Μενεγάκη!!!

Ελένη Μενεγάκη: Το ΧΑΜΕΝΟ βίντεο απο τον κήπο του ΣΠΙΤΙΟΥ της στην Άνδρο