Άγριες Μέλισσες: Η backstage φωτογραφία από το τριπλό φονικό στο Διαφάνι

Χamos

Στη φωτογραφία που ανέβασε η σελίδα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στο Instagram, ποζάρουν τα τρία θύματα με το πρωτοπαλίκαρο του Δούκα, σε μια αποτύπωση του τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

Ο ρόλος του Αλέξη Γραμματικού ολοκληρώθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» με τον ηθοποιό Σπύρο Σταμούλη με μία ανάρτησή του στο Instagram να εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τον ρόλο του στη σειρά, που ολοκληρώθηκε σήμερα με την άγρια δολοφονία του.

Ο ηθοποιός συγκίνησε με την ανάρτησή του για τις στιγμές που έζησε υποδυόμενος τον Γραμματικό:

«Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συντελεστές και συναδέλφους, την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για το επαγγελματικό τους ήθος και την αμέριστη στήριξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Οι άνθρωποι αυτοί οι οποίοι απαρτίζουν τα δύο εξαιρετικά συνεργεία, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Αισθάνομαι ευτυχής επειδή είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ όχι μόνον με ταλαντούχους και λαμπερούς ηθοποιούς, αλλά σημαντικότερα: με “όμορφες” και δοτικές υπάρξεις. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Νιώθω συγκίνηση και περηφάνια διότι οι σεναριογράφοι έπλασαν έναν υπέροχο και αγαπητό ρόλο, ο οποίος ενσάρκωνε διαχρονικές και προοδευτικές αξίες. Ήταν μεγάλη μου τιμή.

Υ/Γ: Σας αναφέρω μόνο ένα σχόλιο το οποίο διάβασα σήμερα: Σε έναν κόσμο γεμάτο τοξική αρρενωπότητα, πόλωση, αδικία και διαφθορά, να είσαι ο Αλέξης Γραμματικός!».

Η φωτογραφία από τα παρασκήνια

Το τριπλό φονικό που παρακολουθήσαν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης στις Άγριες Μέλισσες, συντάραξε το Διαφάνι και τους φαν της σειράς.

Οι δύο εισαγγελείς, αλλά και ο μάρτυρας – κλειδί που θα έστελνε τον Δούκα στη φυλακή δολοφονήθηκαν, ενώ ο «αρχηγός» των Σεβαστών με τον Μελέτη έφτασαν λίγα λεπτά μετά στον τόπο του εγκλήματος.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η σελίδα της σειράς στο Instagram, ποζάρουν τα τρία θύματα με το πρωτοπαλίκαρο του Δούκα, σε μια αποτύπωση του τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

Χamos

Σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 32 και 35 ετών, για πορνογραφία ανηλίκων

Χamos

Κορονοϊός-Ελλάδα: 1.505 νέα κρούσματα, 586 διασωληνωμένοι, 37 θάνατοι